Dobrý deň predom sa ospravedlnujem sa množstvo otázok no bol by som rád ak by som dostal odpoveď na každú s ních ak sa dá samozrejme, ďakujem.
1. Rng mojej mamy známej ten olej pomôhol zo Traviacimy tažkostami tak som sa chcel spýtať na váš názor neviete teda odkial sa do dá nejak výhodne kúpiť ? iherb alebo tak nejak? zo swansonu už nekupujem maju drahe poštovne.
2. Ohladom pečene mi brali krv, takže ak nahodov tie výsledky su nejak nespolahlivé ako zistiť že mám niečo s pečenov? JE na to nejaký spôsob?
3. Na štýtnu žlazu berem jod každý den 150 neviem čo to je miligramov asi čo je odporučena denna dávka viem že vy píšete o omnoho vyššých dávkach no aspon niečo.. to by som sa cítil aspon kus lepšie ja som bez energie
4. čo mam teda robiť aby som zistil z čoho mam únavy ? čo by ste robili vy?
5. Keď si dam spirulinu tak sa mi začnú viacej tvoriť vyrážky po tvári a tele prečo? Mam kvalitnu spirulinu z iherbu od firmy now. Nemože to byt nejak že nemam enzýmy alebo čo?
6. Na parazity som dával 2x stolicu po 3 kusoch.. no myslím tak že 1x každý týžden a nič. Nákazy mam virus nejaký na ktorý som bral Isoprinosine no prestal som. Čo robiť s virusovov nákzaov? a kvôli čomu virusová nákaza vznika ? je to žaludkom alebo sa to da "chytiť" aj nejak inak?
7. Obličky mi pozerali sonom snad už 6x a vždy dobre dokonca aj CT obličiek mam a všetko dobre možem teda vylučít že obličky mi sôposobuju unavu? alebo pripade nadobličky?
8. Tiež mam robene sono pečene 2x testy (1x zvýšený nejaký enzym) teno druhý mam vraj dobrý ale vysledok som ešte nevidel. NA štýtnu žlazu som chodil k endokrinologičke a vždy som mal problem len s kyselinou močovou.
9. Spôsobujú virusi unavu? alebo parazity?
Čo si o tom myslíte vy? tiež mám problemy s kostami, čo je pravdepodobne len dôkaz toho že je to niečo so žalúdkom. Čo by ste skúsil vy? ak chcete mohol by som vam nejak s pamati vypísať čo mi robili ake testy alebo tak nejak ale 95 % dopadlo dobre až na pár veci ako chrbtica, tie vírusi...
Letto ak tu chodíš ešte ako si na tom ty? Niečo nové alebo tak? prišiel si na niečo?