Téma: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku
Prosím o radu, mám minimálne raz do mesiaca mám zápal močových ciest, vždy dostanem antibiotiká. Zápal mám VŽDY po pohlavnom styku, jednoducho môžem robiť aj nemožné a dostanem ho. Mám urobené kompletné vyšetrenia gynekologické aj urologické vrátane 3x cystoskopia, káliový test, výtery. Ak mi niečo vychádza, tak je to e coli. Hlavne v pošve. Manžel mal v spermiách proteus, e coli, enterokoky, no momentálne sa liečil a posledná kultivácia vyšla bez baktérií. Ja dostanem zápal aj keď použije kondóm. Pred stykom sa vymočím, obaja sa umyjeme / ja vodou, občas som použila tie gely s kyslym pH/, styk trva nanajvýš 2 - 3 minúty, potom sa znova umyjem, dám si Multigyn, to má byť super protizápalový gél s aloe a neviem čím, dám si probiotické čípky a niekedy aj čípok, ktorý zabíja 99% baktérií. /Po použití tohoto čípku som 3 x zápal nemala, ale to je malo na to, ako som ho používala/ Pijem litre a litre vody a čaju, žiadny kofeín, či bublinky. Málo solím. Vyskúšala som dlhodobo homeopatiu, čínsku medicínu, aj bobulky, aj čaje, zjedla som neskutočné množstvá brusnicových prípravkov ako je urinal, uromax a ním podobné. Brala som to roky. Robila som si repíkové kúpele, jedla som rok chlorelu, davala som si 3 mesiace a teraz podla potreby citricidal. Vypila som litre aloe, dávala som si oreganový olej, rakytníkový olej. Rok som nemala žiadny pohlavný styk s manželom.....a napriek tomu po prvom vyskúšaní som dostala zápal. Prádlo som prala dlhodobo len v mydlových vločkách a používam neparfumovaný toaletný papier, neprifarbovaný. Jem veľa zeleniny...mám vysadiť maso?
Manžel si myslí, že tá e coli nám degeneruje kolená, pretože obaja máme problémy s kolenami, ja som dva roky vôbec nemohla chodiť na ľavé koleno, jedine s barlami a dvakrat mi ho operovali s výsledkom žiadnym. Pomaly sa mi stabilizovalo a teraz môžem chodiť, ale nie dolu kopcom a nesmiem mať tvrdé topánky. A nemôžem behať a robí mi problém podrep, to veľmi bolí - pichá. Z krvi mi zistili nedostatočnú imunitu, cytomegalovírus, herpetické vírusy a prekonanú mononukleózu.
Okrem toho mám intoleranciu laktózy /nemôžem ani viečko od jogurtu oblízať, nieto si dať glg acidka a podobných vecí, ktoré majú "akože" menej laktózy/ a teraz mi zistili histamínovú intoleranciu. Čítala som, že to negatívne ovplyvňuje močový mechúr, tak idem držať histamínovú diétu...výsledok bol 6,5.
problém je, že bolesť mi nedovolí mať pohlavný styk, proste to tak veľmi bolí, že nemôžem , no a výsledok je ten, že manžel rozmýšľa o tom, že ma opustí. A potom neviem. Už teraz je to zúfalé, mám pocit, že som vyskúšala, čo som kde počula a čítala a nič nepomohlo. Nemôžem ísť ani na plaváreň bez toho aby som dostala zápal. Vystriedala som niekoľko urológov, no vždy to ostalo pri predpisovaní antibiotík. Následne si musím kúpiť antimykotiká, počkám kým sa cítim lepšie a znova skúsim pohlavný styk s rovnakým výsledkom. Znova vyberiem antibiotiká, lebo bakteria e coli a znova si musím dat antimykotiká...tak prebehne ďalší mesiac a ja znova skúšam pohlavný styk.....ATB, mykoza....atď. A manžel podá žiadosť o rozvod a bude koniec Prosím, ak by vás niečo napadlo...prosím o radu, lebo takto už nemôžem žiť.
Ďakujem