Téma: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

Prosím o radu, mám minimálne raz do mesiaca mám zápal močových ciest, vždy dostanem antibiotiká. Zápal mám VŽDY po pohlavnom styku, jednoducho môžem robiť aj nemožné a dostanem ho. Mám urobené kompletné vyšetrenia gynekologické aj urologické vrátane 3x cystoskopia, káliový test, výtery. Ak mi niečo vychádza, tak je to e coli. Hlavne v pošve. Manžel mal v spermiách proteus, e coli, enterokoky, no momentálne sa liečil a posledná kultivácia vyšla bez baktérií. Ja dostanem zápal aj keď použije kondóm.  Pred stykom sa vymočím, obaja sa umyjeme / ja vodou, občas som použila tie gely s kyslym pH/, styk trva nanajvýš 2 - 3 minúty, potom sa znova umyjem, dám si Multigyn, to má byť super protizápalový gél s aloe a neviem čím, dám si probiotické čípky a niekedy aj čípok, ktorý zabíja 99% baktérií. /Po použití tohoto čípku som 3 x zápal nemala, ale to je malo na to, ako som ho používala/ Pijem litre a litre vody a čaju, žiadny kofeín, či bublinky. Málo solím. Vyskúšala som dlhodobo homeopatiu, čínsku medicínu, aj bobulky, aj čaje, zjedla som neskutočné množstvá brusnicových prípravkov ako je urinal, uromax a ním podobné. Brala som to roky. Robila som si repíkové kúpele, jedla som rok chlorelu, davala som si 3 mesiace a teraz podla potreby citricidal. Vypila som litre aloe, dávala som si oreganový olej, rakytníkový olej. Rok som nemala žiadny pohlavný styk s manželom.....a napriek tomu po prvom vyskúšaní som dostala zápal. Prádlo som prala dlhodobo len v mydlových vločkách a používam neparfumovaný toaletný papier, neprifarbovaný. Jem veľa zeleniny...mám vysadiť maso?
Manžel si myslí, že tá e coli nám degeneruje kolená, pretože obaja máme problémy s kolenami, ja som dva roky vôbec nemohla chodiť na ľavé koleno, jedine s barlami a dvakrat mi ho operovali s výsledkom žiadnym. Pomaly sa mi stabilizovalo a teraz môžem chodiť, ale nie dolu kopcom a nesmiem mať tvrdé topánky. A nemôžem behať a robí mi problém podrep, to veľmi bolí - pichá. Z krvi mi zistili nedostatočnú imunitu, cytomegalovírus, herpetické vírusy a prekonanú mononukleózu.
Okrem toho mám intoleranciu laktózy /nemôžem ani viečko od jogurtu oblízať, nieto si dať glg acidka a podobných vecí, ktoré majú "akože" menej laktózy/ a teraz mi zistili histamínovú intoleranciu. Čítala som, že to negatívne ovplyvňuje močový mechúr, tak idem držať histamínovú diétu...výsledok bol 6,5.
problém je, že bolesť  mi nedovolí mať pohlavný styk, proste to tak veľmi bolí, že nemôžem sad , no a výsledok je ten, že manžel rozmýšľa o tom, že ma opustí. A potom neviem. Už teraz je to zúfalé, mám pocit, že som vyskúšala, čo som kde počula a čítala a nič nepomohlo. Nemôžem ísť ani na plaváreň bez toho aby som dostala zápal.  Vystriedala som niekoľko urológov, no vždy to ostalo pri predpisovaní antibiotík. Následne si musím kúpiť antimykotiká, počkám kým sa cítim lepšie a znova skúsim pohlavný styk s rovnakým výsledkom. Znova vyberiem antibiotiká, lebo bakteria e coli a znova si musím dat antimykotiká...tak prebehne ďalší mesiac a ja znova skúšam pohlavný styk.....ATB, mykoza....atď. A manžel podá žiadosť o rozvod a bude koniec sad Prosím, ak by vás niečo napadlo...prosím o radu, lebo takto už nemôžem žiť.
Ďakujem



2

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

Mikrobov je hromada a atb su ucinne len na niektore bakterie, zdaleka nie vsetky. A tym ze znicia probiotika, daju zelenu roznym inym mikrobom.
Zapaly mozu byt aj z bielkovinnych alergii, alebo alergii, dokonca alergie na kondomy, najma latex.

Skus si zvysit viralnu imunitu a pouzivaj napr berberine. 2 x 1 gram denneProtizapalove, Ako curcuminoidy, boswelin a serrapeptaza mozu tiez pomoct.

A ako kazdemu ti odporucam brat zmes mikrovlaknin a kvalitne probiotika, to celkove zvysuje imunitu



3

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

Dakujem za odpoved, probiotika beriem, len neviem, ci su kvalitne. Ako to zistim? Alergiu na latex som si dala overit, nemam ju. Bielkovinove alergie...idem si o tom co najviac zistit. a taktiez si musim zohnat to, co ste tam napisali. Teraz som bola znova u vsetkych lekarov, lebo sa mi spravilo nieco ako kondylomy, lenze lekari sa vyjadrili, ze to na kondylomy nevyzera a zobrali mi krv, aby zistili, co mi vlastne je. Takze cim dalej, tym je to horsie sad a moja imunita je tiez stale horsia, obvodny mi povedal, ze mi vysli z krvi mykoplazmy a chlamydie (nie gynekologicke, ale plucne). Citim sa dost zle a mam pocit, ze nevladzem uz normalne zit. vsetky virusy na mna idu sad no, idem skusat, co ste mi napisali, lebo uz inu sancu asi nemam sad dakujem este raz za odpoved.



4

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

NuZ ked mas chlamidie, tak sa nediv, ze nemas imunitu a vsetko sa ta chyta. Mas  velky pech a budes s tym bojovat roky.
http://rng.nazory.eu/rubriky/ch/chlamydie



5

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

Ja som to zistila vcera, ze ich mam/ chlamydie/ doteraz som nikdy nemala sad az teraz, ked sa mi zhorsila imunita, tak som to dostala, neviem odkial sad alergiu nemam ziadnu, aspon nie na mlieko a vsetko mozne, co alergologicka moze urobit. Ziadna alergia, len intolerancie. Co som zistila, tak su to metabolicke poruchy, tie intolerancie a je to dedicne. Cize to az tak neriesim. Idem si pozriet link od vas, dufam, ze ma uplne netrafi slak smile a idem brat 20 dni ciprinol, co mi dal lekar a potom mi urobi kontrolne vysetrenie. A hadam sa togho zbavim...idem tomu verit. Ale bojim sa, ze mala to dostala odo mna, tak zajtra s nou idem na krv. Snad to nema....no, idem citat. dakujem za link.



6

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

no...som zhrozena. Kde sa da taketo svinstvo chytit??? To uz je asi jedno. Len aby to dcerka nechytila sad a manzela poslem na vysetrenie, lebo on s tymi kolenami...mozno to ma a ani o tom nevie sad takze....skusim co tam pisu, tie atb som si uz nasadila, hned ako som to zacala citat. Je mi do placu, dakujem za pomoc, teraz musim zabojovat.



7

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

Plakat nepomoze, treba sa branit. A zialbohu ciprinol to neodstani ako sa mozes v tom mojom clanku docitat.
Chlamidia pneumonie sa siri kvapockovou infekciou, tj je dost nakazliva. Davajte extra pozor najma dodrzovat vzdialenosti pri kasli.



8

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

Zatial si ten ciprinol budem davat, mam aj citricidal, ostatne musim zohnat. Da sa nakazit aj ked len rozpravam? Malej som dnes dala zobrat krv, tak uvidim v utorok alebo v stredu...dakujem. Medzitym ale musim riesit ten mocovy mechur sad mam toho dost, no...



9

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

Chlamidie pneumoniae  sa prenasaju najma kvapockovou infekciou, najma kaslom



10

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

A.... prenasaju sa aj.... no, oralne, myslim, ci je mozne robit oralny sex? Hrozi tam nakazenie? Prepacte za take otazky, ale ked mne ina moznost neostala a teraz sa bojim, ze nemozem uz nic robit... dakujem vopred za odpoved.



11

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

Nuz taku otazku som este nedostal!
Bakterie a ine formy chlamidie pneumoniae su sice najma v plucach, ale mozu byt aj hocikde inde v tele, definitivne v ustach, takze prenos je vzdy mozny .Moznost sa postupne znizuje , ked ich systematicky potlacas



12

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

Dakujem za odpoved, tak hadam to bude v pohode... smile manzelovi dnes odobrali krv, mala je negativna smile co sa velmi tesim. Idem skusat vasu terapiu, len mam strach, ze ci to mozem spolu s ATB. Nevylucuje sa to? Aj kvoli tym kandidozam naslednym...



13

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

NuZ ciprinol  samotny ti aj tak nic nepomoze, zialbohu ani dlhodobo brany. A radene doplnky sa s nim nijak nebiju. Ale ked mas strach, tak ich zacni dlhodobo brat az ked doberies ciprinol.



14

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

Nemam strach, ze by sa to nejako bilo, len ze aj citricidal je ATB, aj ked prírodné, ale silné a nemusela by som to rozchodiť. Cakaju ma dalsie vysledky, tak potom ich sem budem davat postupne, keby vás nieco napadlo...inak, co mi robili na vsetky mozne pohlavné choroby, tak nemam ziadnu /potesujuce/. Som ani nevedela, ze aj na to mi brali krv, nic nepovedia ti lekari...Pohlavny styk stale nemozem mat, lebo sa mi nieco vyhodilo, lekar to nazval "vyrazky! zobrali mi krv, ci to nie su kondylomy, ale vyjadrili sa aj gynekolog, aj kozna, ze to nie je ono, tak by ma zaujimalo, co zas mam sad je to ako pluzgier. No, dufam, ze to nebude nic nejako vazne, lebo hadam by uz aj stacilo sad este raz dakujem za odpovede, ked budem vediet viac o tom, co mam, napisem, mozno budete vedeit, co by pomohlo...dakujem



15

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

Znizena imunita a mozes dostat rozne nakazy, dokonca nemusi to byt nakaza zvonku, ale to moze byt  niektory/niektore z tvojich vlastnych virusov, co nosime v tele plno vsetci.
Na zvysovanie viralnej imunity pozri na temu
http://rng.nazory.eu/rubriky/h/herpes



16

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

Ahoj RNG, prosím o radu pre známeho. Má opakujúce sa zápaly (nie ťažkého charakteru, ale nemá to proste dotiahnuté/doriešené + sa mu to vracia) močového mechúra + močovej trubice. Poradil som mu - Citricidal (pravý - 35+ kvapiek do litra vody), Oreganový olej (od NOW, 55% - 3 x 2 až 3 x 3), NAC (2 x 600 - 1200 mg) + Probiotiká a mikrovlákniny....všetko podľa tvojich doporučení a dávkovania.

Prosím ťa, čo ešte? ...aby to mal komplexne adresované - čo ešte doobjednať (prosím, ak môžeš, tak aj priame odkazy na doplnky, ideálne na iherb + dávkovanie).

Rozširuje sa mu to niekedy cez močovú trubicu aj von = začervenaný a citlivý (až bolestivý) vývod močovej trubice, uzdička + predkožka...čo by si mohol dávať na tieto citlivé časti lokálne?

Dakujem pekne za odpoveď...ahoj.

Naposledy upravil: radim (2015-10-29 15:46:43)



17

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

Nuz na urinarne je dobry aj Berberine, v davke 2 x 1 gram.
A samozrejme mu radim brat mikrovlakniny a robiotika, lebo vacsina nakaz sa da dobrym probiotickym osadenym criev vynicit.
Lokalne moze pouzivat ten roztok z citricidalu, pripadne koloidne striebro.

Naposledy upravil: RNG (2015-10-30 00:43:18)



18

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

Poradíš prosím konkrétny Berberine? Ešte som nikdy žiaden neobjednával...

A...tak medzičasom som našiel na fóre, že používaš tento:

http://www.swansonvitamins.com/swanson- … mg-60-caps

Nevieš, či je niečo s obdobným zložením / účinkom / cenou aj na iherbe?

Dakujem za odpoveď.

Naposledy upravil: radim (2015-10-30 11:01:45)



19

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

Ten isty pouzivam aj ja. Iherb ma podobne ale ovela drahsie.



20

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

Ahoj RNG, vieš mi prosím doporučiť nejaký konkrétny z i-herb? Ako píšeš, bude drahší, ale mám účet len na i-herbe.

Dakujem.



21

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

Nie je problem objednavat aj zo Swansonvitamins.
http://www.iherb.com/Thorne-Research-Be … Caps/46113



22

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

Viem, že nie je problém odtiaľ objednávať - ale pokiaľ viem z tohto fóra, tak je tam drahé poštovné...alebo...?

Ahoj.



23

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

"Drahe" postovne ale lacnejsie  mnohe  doplnky. Takze sa ti to nakoniec moze oplatit



24

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

pan RNG prvy krat v zivote v 28 rokoch som mala zapal moc.ciest. Riadila som sa vašimi radami a za par dni to uplne prestalo. no je tomu uz cca 4 mesiace a niekedy mam pocit, ako keby ta mocova rura ostala vydrazdena, hlavne ak menej pijem. zacala som uzivat berberin - ako dlho ho mozem brat priblizne? este zacnem aj oregano pre istotu. velke dakujem :-)



25

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

Berberin mozes brat neobmedzene dlho.
Nezabudaj na mikrovlakniny a probiotika, lebo tie ti vyrobia obvykle dostatok obrannych latok pre vsetky casti tela.

Naposledy upravil: RNG (2015-12-31 21:51:47)



26

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

ano probiotika aj mikrovlakniny uzivam tak ako radite tu vo fore :-)
dakujem za radu. Pan RNG mimochodom - vsetko dobre v novom roku, budte zdravučky vy aj cela vasa rodinka, lebo to je zaklad v zivote. s pozdravom Karla



27

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

Zdravie je prve, vsetko ostatne sa da nejak zariadit
Podobne aj Vam a celej rodine PF do roku 2016 zelam



28

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

Zdravim Ta RNG. Dnes mi bolo dorucene koloidne striebro vyrabane strojom, ktory si tu na Slovensku nechal. Chcem sa opytat, ci aj pri takychto problemoch ako su zapaly a infekcie mocovych ciest nemoze nejako pomoct prave koloidne striebro.
Dakujem



29

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

Koloidne striebro sa v zaludku kyselinami za par sekund znici, cize do tela nevstupuje prakticky vobec.



30

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

Ahoj RNG.

Mám tento berberín http://www.swansonvitamins.com/swanson- … mg-60-caps a idem začať s braním/dávkovaním.

Doporučuješ dávkovanie 2 x 1 gram denne. Tablety sú po 400 mg. Ak mám možnosť užívať liek celodenne - že mám na to čas a možnosti - môžem celkovú dávku 2 gramy rozdeliť na 5 denných dávok po 400 mg? A teda 5 tabliet postupne počas dňa s 5timi jedlami - bude to tak lepšie, účinnejšie, efektívnejšie pri spracovaní v organizme? ...alebo je to jedno a účinok je úplne rovnaký pri akomkoľvek spôsobe podávania...?

Ďakujem za info.

Naposledy upravil: radim (2016-03-07 23:57:25)



31

Re: Chronický zápal močových ciest a nemožnosť pohlavného styku

Ak mozes si ich rozdelit na  5 davok, vyborne.