Téma: Vysoko-kaloricke, ale pritom zdrave potraviny.
Poznate to, nie je cas na jedlo, mozno ani chut, alebo nie je mozne otvorit alobal s domacim reznom v praci..
Takze hladam akysi *gainer* alebo vysoko kaloricke jedlo, respektive jedlo s co najvyssou hustotou vyzivnych hodnot.
Rozmyslal som a take nieo je kokosovy olej, arasidy/orechy, ovocie ako avokado, banan.. Ale co este?
Hovori sa ze arasidove maslo, ale neverim ziadnemu vyrobcovi, kedze zijeme v smart-odrbem-ta-zakaznik-smart-moj dobe..
Takze skor rozmyslam, ako si vyrobit, alebo ktore jedlo je vhodne na take "cesty" a do prace, kde nemam cas/priestor jest nieco, co mi da dostatok kalorii..
Absolutne perfektne by bolo, keby su to potraviny ktore netreba nijak obmedzovat, tj. 70-85% horka cokolada je sice mozno do istej miery dobra, ale lepsie by bolo jest ciste kakao, lenze neviem nakolko je to kakao zdrave, nakolko ma tie cukry komplexne, alebo jednoduche a podobne... To bol len priklad, pohlad na to, aby som neuskodil alebo si nedajboze privolal cukrovku a podobne.. Uz to mam - susene ovocie, alebo ovocie celkovo - moze uskodit? Asi by bolo idealne, keby sa narobi zoznam a to dlhy zoznam roznych potravin a potom v malom mnozstve streida ?
Ma niekto s takouto uvahou uz sksuenosti?
A aby som spomenul dovod - snazim sa pribrat, a idealne svaly, ale viem ze tam je technika ina, skor taka ze zdvihat minimalne vlastnu vahu alebo tazku volnu vahu, ale prave preto musim jest vela.. A jest dookola ryzu je na psychiatriu.
Naposledy upravil: Justin Case (2015-01-10 19:44:39)