Dobrý deň pán RNG. Písala som Vám už aj cez zdravie.sk, ale chcela by som Vás poprosiť tak komplexne o radu pri užívaní doplnkov, pretože vždy som sa Vás pýtala len na jeden druh problému, ale teraz by som to chcela zhrnúť a poprosiť o akúkoľvek radu, aká Vás napadne, či mi to náhodou nepomôže. Mám problémy s obličkami, už dlho možno 15 rokov, ale posledný rok sa zhoršili výsledky kreatínu na 430. Okrem toho mám vysokú močovinu , problémy s štítnou žlazou, robia sa mi modriny po tele, mám vysoký tlak, bolia ma klby,som anemická, a mám zvýšený cholesterol a vraj všetko to sposobili obličky. Mám ich malé a mám aj rodinnú preddispozíciu, takže sa len čakalo na nejakú chrípku, ktorá to celé spustila. Som sledovaná lekármi, a na štítnu žlazu a močovinu , obličky aj vysoký tlak beriem lieky, ktoré by som rada nahradila doplnkami. Železo , selen a kelp som nahradila a tiež lieky na cholesterol doplnkami , ktoré ste mi poradili, ale na obličky a vysoký tlak to nejako nezaberá, skúsila som aj jukl balíček, aj raw kidney, aj colostrum aj vysoké dávky cukru , tri dni po troch hodinách, oreganový olej tiež, aj vit.mk2, meĎ, spirulinu , nattinokinozu aj serapetozu, aloe veru. deli by ste mi pri mojich kombinovaných diagnozach niečo ešte doporučiť? Hlavne čo sa týka obličiek a toho vysokého tlaku. Ten je vysoký aj ten dia tlak, dnes nameraný 190/115. Maminka mala infarkt takto v mojich rokoch, a tým , že mám diagnozi po nej, nerada by som zažila ešte aj to/ neviem či prežila /. ďakujem vopred za Váš čas a odpovede. Viem, že Vás už dlhšie otravujem, ale keby Vás niečo napadne čo si myslíte, že by mi poholo, prosím napíšte.