Téma: Iherb - meškanie balíkov
Zdravím všetkých a chcem sa spýtať, či Vám nemeškajú balíky z Iherb alebo aj od iných. Čakám až 11 balíkov, hrozne meškajú, niektoré presne 1 mesiac... Informoval som sa na Iherb, ale tam vedia iba to, či balík od nich odišiel (označenie "shipped out"),
čo si viem pozrieť cez svoje konto aj sám, ale nevedia, akým lietadlom pošta odišla, akou trasou, kde má stroj v Európe medzipristátie a kde by mohol vznikať problém. Skrátka nič a balík sa u nich pokladá za stratený, až keď nepríde po 2 mesiacoch. Mne balíky doteraz chodili vždy za 10-14 dní a nikdy sa mi nič nestratilo. Snažím sa vždy vtesnať do 22 Eur, no ani z colnice mi neprišla výzva. Máte niekto podobný problém ? Neviete, kde v EÚ zvyčajne pristávajú lietadlá letiace z L.A., pokiaľ idú z Iherbu ? Myslím že by to mohol byť Frankfurt, podľa dodatočných poštových nálepiek na balíkoch. Podľa mňa sú balíky dávno v Európe a príčin môže byť viac - štrajk zamestnancov leteckých spoločností (napr. nedávno Lufthansa), pomalšie odbavovanie v súvislosti s rizikom teroristických útokov ap. Ak o niečom viete, dajte prosím vedieť.