Poslednych par tyzdnov ma neskutocne palia svaly, mam nechut do nicoho, slaby som, drieme sa mi...
Uzivam vela doplnkov, aj protiparazit. kuru, vitaminy, citricidal, cesnaku, chilli..
Vacsinou 3× denne jem.. Rano nejake maso alebo vajcia so zeleninou, na obed maso s ryzou a vecer tiez tak podobne a pred spanim si dam avokado, jablko, pomaranc a probiotika - na to ovocie na najviac tesim, a vychutnavam si ho..
Celkovo mam naladu uplne biednu, nechut zit, agresivny som, co som nikdy take nemaval.
Nevie ma nic rozveselit, aj libido uplne slo dole -tj. ako keby hormony kolisaju... Pijem aj ten citricidal, ale asi to vynecham, lebo uz sa to neda pit. pijem ho skoro 1 a pol mesiaca. A boli tam nejake prestavky.
+ mam chut na hocico, aj na sladke, slane... Keby mi niekto povie, ze mam zjest pizzu, tak dve naraz by som zedol. A pritom jem normalne procie.
Fakt neviem, comu to mam prirovnat... Ci Candida alebo parazity sa nejako buria, alebo ja uz neviem co. Alebo zeby ten cukor chyba = hypoglykemia??? Kedze mi chuti brutalne to ovocie. Dost ma to psychicky ubija.
A ked napr. nedam citricidal, tak mam vycitky, ze neni ta "liecba" 100%-na.
Este dodam, ze aj v pravom uchu mam zalahnute, je take citlive, aj ked chodim alebo dycham, tak citim taky cudny pocit, ako keby tam daco je.
Proste dodrzujem, vsetko ako radis.
Naposledy upravil: vrtulnik (2015-12-06 13:41:43)