Vybratie mandli nezvysuje imunitu, lebo mandle nie su zdroj mikrobov, ale vzduch, tj kvapockova infekcia, co sa usadi najprv v prinosnyxcy dutinach, casto permanentne a neda sa prakticky vybit nicim branym ustne, len kvapkami do nosa. Ak ti su 3 x 3 kapsule oreganoveho oleja privela, ber 3 x 2, s jedlom. Hnacky mozu byt aj prejav uhynovy, tj herxheimer, co by mal po case prestat.
Ak mas pravy citricidal, tj taky co obsahuje quaternialne zluceniny, tak roztok z neho, co odporucam ma mat 35 kvapiek na liter. Ak nespomina quaternialne zluceniny, tak ho vlastne ani neodporucam, lebo je prislaby na vaznejsie potlacanie mikrobov.
Menovane doplnky mozes kombinovat akokolvek. Samozrejme , ked veci beries nepravidelne, niektore mikroby si mozu teoreticky na to privyknut, lepsie povedane tie odplnejsie, co to okamzite nevyhubi sa rozmnozia a o to tazsie je ich potlacit. Ale prirodne antimikrobialne latky su tak komplexne a casto miliony rokov stare, ze si na ne mikroby tazko navykaju.Takze obvykle nestracaju nic na ucinnosti.
Sklbanie v oku je nervova zalezitost, mozno mas momentalne primalo draslika alebo horcika. Je to tiez akoze tetanicky prejav.
Ester C mozno roztlct, ja pouzivam len praskovy, co si davam do mojej vody na pitie, aby som si to rozlozil na co najviac davok. Vitamion C ma totiZ dost kratku zivotnost v tele, napr kyselina askorbova ma polcas zivota v tele len 1/2 hodiny, ester C skoro 10 krat tolko, ale aj to je len 5 hodin, tj treba si ho doplnat casto.
Hryzenie tabliet ti moze poskodit sklovinu takze objednaj si nabuduce prasok alebo kapsule, co sa hltaju ovela lahsie, najma ked si ich v ustach chvilku podrzis, aby navlhli a stali sa smyklave. ja som sa vytrenoval tak dobre, ze ich viem prehltnut naraz aj 6.
Pred tym som sa dusil aj na jednom aspirine.