Dobry den.Píšem Vàm znova a chcela by som Vàs vełmi pekne poprosit o radu.Už som Vám raz písala,pretože si už neviem rady.Popíšem Vám moje stavy a diagnózy.V septembri som prvy krát ležala v nemocnici a mala som tažkú minerálovú dysbalanciu v.s. ako NÚ užívania HTC/polieková SIADH/.Teraz v decembri som mala minerálovú dysbalanciu-hyponátremiu v.s. ako NU užívania citalopramu.Mala som nedostatok sodíka a chloridov.Dalej-chronická cystitída s leukoplakiami so stále sa opakujúcou e coli a posledne 2krát kleps biela,stále ličená antibiotikami.Naposledy som užívala 2tyždne citricidal-30-35 kvapiek do 1litra vody.Dala som si spravit vyšetrenie moču a bol negatívny.Mali mi do mechúra vstrekovat lok. th.Ialuril,ale predtym som musela užívat medoclav.Toto sa neuskutočnilo,pretože som ostala v nemocnici na spomínanú minerálovú dysbalanciu.Ešte v novembri som mala absolvovat operáciu dutín a žial ani tá sa neuskutočnila pre môj zdravotny stav.Dostala som tesne pred operáciou panické strachy a dodnes sa nejdem z toho dostat.Dlhodobo som užívala pol tabletky citalecu a občas neurol-0,25mg-na tieto psychické problémy.Po tej neuskutčnenej operácii sa to velmi zhoršilo a musela som vyhladat psychiatra.Ako prvé mi predpísal Tritico-z tohto lieku som bola velmi nabudená,mala som v sebe prehnanú energiu,enormnú chut fajčit.Tak som ho navštívila znova a zmenil mi lieky.Zvyšil mi dávku toho spomínaného citalecu z pol tabletky na 1 a neurol tiež zvyšil dávku.Nebolo mi z toho lepšie ešte horšie,tak nakoniec užívam coaxil 3krát denne a neurol 2-3krát denne 0,25mg.Tieto posledné lieky užívam už cca 3tyždne ale nepocitujem žiadne zlepšenie.Stále pocitujem v tele velkú nervozitu,napätie,úzkost ,strachy a chce sa mi často plakat,čo sa mi predtym nestávalo.Mám silné návaly tepla a následne nato dostanem zas zimnicu.Cítim sa strašne slabá,fyzicky vyčerpaná.Začala som si teraz pár dní kvapkat citrcidal do nosa a pustila sa mi z toho nádcha a začala ma pobolievat ta problematická dutina.Okrem tychto problémov mam aj iné diagnozy,ktoré sú:hyperurikémia,difúzna nodózna struma eufunkčná v ZD,popisované drobné koloidné uzlíky v parenchyme nezväčšenej normoechogénnej št.žlazy,primárny glaukóm s otvorenym uhlom v sledovaní,Art.hypertenzia 3.st.ESC/ESH,s vysokym KV rizikom,t.č. normotenzia.Na tlak užívam telmisartan,agen a bisoprolol.Dalšia diagnóza-chron.TIN/v.s. analgetická nefropatia/CKD K/DOQI 3,histol. overená /1993/ so sekundárnym postihnutím glomerulov,erytrocytúria,stredná proteinúria.Na toto užívam ketosteril a milurit na kyselinu močovú.Dalej osteoporóza v špecif. th,vybranych 10 injekcií prolie a Caltrate 600mg/400 Iu D3.Popísala som Vám toho strašne vela,pevne verím,že si to prečítate a poradíte mi.V prvom rade ohladne tohto môjho psychického stavu.A ešte sa chcem opytat,či mám pokračovat v užívaní citricidalu,pretože sa mi troška upravil kreatinína a znížil sa mi trošku fosfor,ktory som mala vyšší.A ako som už písala-aj ten moč bol negatívny.Prosím Vás,čo mi na tieto problémy odporúčate.Už teraz Vám vopred velmi pekne dakujem za rady. Elize