Lubos84 napísal(a):Laura ako pokracujes v tom probleme s chrbticou a zavratmy?
Mam presne na chlp podobny problem. Statie, absolutne nemozne. Zacnem sa az triast. Chdoza hadzava jak opitost. Jedine stabilne je len sedenie a lezanie.
MRI mozgu nic neobjavilo, len zuzenu cievu do mozgu, ale ze to je od detstva to sa uz muselo vstrebat inymi cievami.. cakam este na MRI krcnej chrbtice.
Ahoj. Niekedy ma ešte „zhúpne“, aj chrbát ma občas bolieva, ale je to o 1000% lepšie ako minulý rok, keď som zakladala túto tému. To som bola fakt v koncoch a myslela som, že sa z toho nevylížem. MUDri nič nevyriešili, len tipovali. Neurologička hovorila, že má denne 5 pacienotv, ktorí sa sťažujú, že majú závraty, takže už je to bežné ako bolesť hlavy. Tak som sa na to vykašlala a skúsila si pomôcť bez nich.
Beriem odporúčané vitamíny a minerály - C, D, selén, jód, magnézium, kalcium, rybí olej. Snažím sa nepreťažovať. Keď ma bolí chrbtica - hore či dole, tak všetko nechám tak a idem si ľahnúť. Dobre mi robia aj teplé obklady s Red Fusion /taký ohrievací pás/. Keď mi bolo najhoršie, stále som si opakovala alebo písala na papier: Verím, že sa dokážem uzdraviť
Laura