Téma: zavraty, tinnitus, potenie, vypadky zorneho pola
Ahoj RNG, chcel by som sa spytat na moznost alternativnej liecby, kedze klasicka medicina uz asi uplne zlyhala
Trpim asi rok zavratmi spojenymi s tinnitom (jedno ucho morzeovka, v druhom mi puka, plus mi huci v celej hlave)
Zavraty su iba jemne, da sa to "ustat" Posledne dni sa vsak pridal problem, ze v spodnej casti zorneho pola vidim ako keby ziaru.. je to na oboch ociach (zacalo to na lavom a teraz uz to mam aj na pravom) je to ako ked si clovek zasvieti do oka, tak chvilkovo nevidi.. tak nieco take vnimam aj ja.. proste take svetlo, alebo ziara odspodu. najhorsie na tom je ze sa to pomaly zhorsuje.. navyse sa strasne potim. aj ked je zima, aj ked je teplo. spoteny som stale..
samozrejme u lekara nic nezistili. berem gingo na prekrvenie, ale necitim ziadne zlepsenie.. takisto mi predpisali vinpocetin 10mg 2x denne. neviem ci sa moze jednat o nedokrvenie organizmu, resp co to moze sposobovat. Na RTG mi zistili iba blokove postavenie dvoch krcnych stavcov, ale to mam uz dlho.. a taketo problemy som nemal. cvicenie na krcnu chrbticu mi tiez nepomaha. skusal som akupunkturu, homeopatiu, bez efektu. uzival som aj lubovnikovy caj na podporu serotoninu - asi mesiac, bez vyraznejsieho efektu.
mam pocit ze toto cele je sposobene jednou vecou, akurat neviem akou
ak ma niekto podobne problemy, resp. mi vie pomoct, ocenim kazdu radu
dakujem
Naposledy upravil: karolitto (2015-10-30 11:25:28)