Téma: lieky s doplnkami
Mily RNG,
sledujem uz dlhsi cas vase forum, aj vyuzivam vase znalosti, ktore mi i par ludom skvele pomohli - za to dakujem!
Moja mama berie dost liekov - na vysoky tlak, srdce, riedenie krvi, cholesterol, stitnu zlazu, osteoporozu...Dala som jej nattokinazu (1x denne 2000 FU), serrapeptazu (1x120 000), Pancreatine High Potency od Now Foods (1x1 cps denne k jedlu, 1x1-2 cps denne nalacno), Policosanol Double Strength (1x denne 2 cps), Hawthorne (1 x denne 2 cps).
Uziva to, zatial mesiac, ale boji sa vyradit lieky a preto doobeda berie postupne lieky a poobede doplnky. Nedavno jej paradne vyskocil tlak (180/? - druhu hodnotu si nepamatam) a o to viac sa obava lieky vysadit. Trva na tom, ze je ochotna brat doplnky, ale liekov sa zatial nevzda.
Myslite, ze doplnky budu mat ucinok, ked sa budu podavat subezne s liekmi? Viem, ze to nie je najlepsie riesenie, ale nechcem nasilu presadzovat svoju pravdu.
A aby ste vedeli, v com vase rady pomohli:
1. vecne som bola zahlienena v nose i krku a v zime je travenie kvoli mensiemu prisunu zeleniny ( milujem ju v salatoch, no v zime je mi po nich chladno) trosku pomalsie. Na hlieny nadherne za 2 tyzdne zabral oreganovy olej s NAC a GSE brane ustne i kvapkane do nosa. K tomu kopa esteru C s bioflavonoidmi. Len si to musim zopakovat, bo som zas bola nachladnuta. Travenie naprava Pancreatine ( i nalacno, i k jedlu, obcas to prestriedam s Digest Platinum nalacno), probiotika s mikrovlakninami ci jalbkom, mikrovlakniny s kopou vody. Na tvar pouzivam pletovu vodu s GSE a kokosak a na varenie pouzivam len panenske oleje ( mam problemovejsiu plet). 1-2x do tyzdna Lugol transdermalne - len tak, preventivne.
2. Znama mala dlhodoby problem s moc. mechurom. Pomohla manoza, serrapeptaza, curcuminoidy, GSE, mikrovlakniny, probiotika - pouzili sme, co bolo k dispozicii a aby to bolo aj antimikrobialne aj protizapalove, lebo kultivacie neukazovali nic smerodajne - za 3-4 dni doslo k takemu zlepseniu stavu, ze po 2 mesacnej PN mohla nastupit do prace.