Téma: dychanie jednou nosovou dierkou (striedavo)
Zdravim Rng a ostatnych diskutujucich
Rad by som priisel na koren mojmu problemu s ktorym sa uz dlhsie trapim a sice, tazkosti s dychanim. Pred cca 2mesiacmi som absoloval septoplastiku - mierne vybocena priehradka + odstranenie hoodne sirokych zrastov. Problem je momentalne mensi ale stale to nie je vobec dokonale dychanie. Takmer neustale mozem dychat iba jednou nosovou dierkou a aj tou to zvacsa nie na 100% (pri lezani na boku dycham vzdy tou dierkou ktora je navrchu..). Ako som pisal v predchadzajucom topicu, absoloval som 3.5dna s citricidalom 1l /35-37kv + vyplach nosa 3-4x denne (tusim ze koncentracia 2kv na 33ml ak sa dobre pamtam) + oreganovy olej (3x2) a NAC 2ks denne. Vysledok je ten ze chrasty z nosa opadali a zatial nemam pocit ze by dorastali ( ale to je este skoro na zavery) - toto tipujem na vyliecenie od zlateho stafilokoka, ktoreho mi nasli a dostal som nan atb ale asi boli neucinne. Stale mam nasadeny ten oreganovy olej a NAC. Problem vsak stale pretrvava...Ake su jeho mozne priciny?
Alergia ? Na tie vzdusne blbosti alergiu mam potvrdenu, od ORL doktora mam dlhodobo antihistaminika ale nemam pocit ze by mi pomahali. Ked som dostal ich silnejsiu verziu, na 3-4dni sa to zlepsilo a potom znovu viacmenej to iste..
Takisto mam ja podozrenie na nejaku alergiu na jedlo, mozno mliecne vyrobky? kedze problem zacal (asi 2-3roky dozadu) priblizne vtedy ked som dost vyrazne zmenil straovvanie- na racionalnejsie....Viacej blielkovin z mliecnych vyrobkov a najma masa...
Nejake napady ?
Ja som si zatial objednal Quercetin Bromelain, vitamin C vo velkych davkach, jod a samozrejme probiotika a psylium ... selen zinok uzivam aj teraz..
len stale mam vacsie podozrenie na to jedlo... Mozno keby skusim jest 4-5dni iba ryzu, tak by som mohol ziskat odpoved ci je to tym .. ?
Predbezne som objednal http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best … ie-Caps/12
Ak by problem pretrovaval aj pri uzivani tychto enzymov s kazdym jedlom, tak rovnako moj problem asi nebude intoleranciou na niektore vyrobky..ci ?
Budem vdacny za akekolvek dalsie napady rozhodne stym chcem bojovat, clovek si ani neuvedomuje aky je zivot krasny ked vie dobre dychat nosom
Naposledy upravil: cube (2013-07-02 23:28:50)