Téma: Detox mozgu
Ahoj RNG. Prvý krát v živote by som chcel detoxikovať svoje telo ( mám 30 rokov ), našiel som článok na: http://zakladzdravia.meu.zoznam.sk/psychicke-problemy/ , je to síce pod psychickými problémami a týka sa detoxu mozgu, ale podľa mňa je to celková detoxikácia aj na telo, nielen na mozog. No zíde sa mi aj na mozog ten detox , hlavne za posledných 5 rokov ( bol som policajt, ale nenaplnili sa moje ideály o fungujúcom policajnom zbore, preto som dal výpoveď ). Celkovo sa cítim zdravý, odmalička pretekám na bicykli, no pred dvoma rokmi cez celú sezónu som príliš intenzívne trénoval až na koci sezóny došlo k takému pretrénovaniu, že som mal 6 dní teplotu 39,5, CRP zápalový faktor 40, pričom limit je asi do 5 , chorý som sa vôbec necítil, po tých 6tich dňoch to naraz prešlo, akoby sa nič nestalo. A práve od tohto obdobia mám fyzicky pocit akoby som nevládal, keď idem po schodoch začnú ma páliť stehná, pritom som dobre trénovaný. Aj do trénovania mám nechuť, častokrát idem trénovať nasilu ( trénujem takmer každý deň ). Neviem, či mi v tele chýbajú nejaké látky ( minerály, vitamíny, ... ), sčasti to pripisujem aj psychike, ktorá bola práve za tie posledné dva roky pod veľkou záťažou kvôli nepríjemnému nadriadenému, bol presne taký, ako sa píše v článku vyššie "Horšie je to vtedy, keď máte vo svojej blízkosti nie celkom normálneho človeka, ktorému ubližovanie, degradovanie a ohováranie druhých robí radosť". Teraz už som konečne slobodný a chcel by som si komplet prečistiť telo a mozog. Je podľa teba táto detoxikačná kúra dobrá, prípadne by si na nej niečo upravil ( množstvo doplnkov, dávkovanie, atď. )? Už som si objednal z iHerbu Spirulinu, ktorú berieš aj ty, ďalšie doplnky chcem objednať v najbližšej dobe, len som to chcel najprv prekonzultovať s tebou. Ďakujem pekne za každú radu.