Téma: Klebsiella a hlieny v hrdle
Zdravim, idem sa s vami poradit. Dnes mi zistili bakteriu Klebiella z vyteru z hrdla. pravdepodobne som ju tam mala uz asi pred pol rokom, choroba mi presla a teraz zase.priebeh taky ze len akoby hrca v hrdle a tazko prehltam...krcny povedal ze tam mam plno hlienov ktore pravdepodobne sa tam drzia a nechcu sa odlepit a to sposobuje ze mam pocit guce v hrdle...Naordinoval mi nejake alkalycke kloktadlo, po nom mi je kusok lepsie ale dnes prisiel s tym, ze tam mam tu bakteriu a teda mi dava Atb a ak sa to nebude zlepsovat, tak krcne mandle dat vonku...tak idem sa tu radit, co by pomohlo. vypisem co som vycitala z netu a co mi poradite, ja sa v tym prirodnym produktoch velmi neorientuem, tak ze co mam vobec kupit a tiez kde..dlhy zoznam...
- NAC..to som vycitala ze u nas ACC long..hm..
- serrapeptaza
- citrocidal \ citrovital
- oraganovy olej v kapsuliach
- vincentka
- zinok,selen,
- oralne probiotika, celkove probiotika
- tinktura z kapucinky
- colostrum
- pamykon (aj to som vycitala, ale to asi len do nosa)
- kokosovy olej
- samozrejme vit .C
- extrakt z olivovych listov...
no dlhy zoznam, jasne aj vela penazi...tak nech to ma efekt a neviem co kupovat skor a co do seba davat skor vit C mam doma, aj chlorelu...ostatne budem musiet pozhanat, kedze a to trapi uz 3 tyzdne...poradte..a tiez kde by som to mohla co najrychlejsie zohnat...(v lekarni?)dakujem