ja som si to myslel hned tez... lebo ja uz jazdi ale 8mesiacov na pankratine a nic take som nemal... a zrazu zeby som ich mal navyse??? to by mohlo byt len vtedy keby sa mi zrazu rozbehlo travenie ale to by som hned citil v momente.... takze podla mna tie zapachajuce vetry su zo zle natravenej potravy v zaludku.. ja to mam tez .. skusim teraz davat resp napocitat mnozstvo enzymov tak aby roztravili celu potravu ktoru zjem a budem davat aj probiotika 3x denne aj mikrovlakniny a uvidime ci budu tie vetry ...
na biorezonancii nerobi konkretne intolerancne testy na rôznorode veci... tam je zamerany hlavne na mlieko lebo je presvedceny ze megagiga vacsine ludi mlieko skodi... podla mna ma aj pravdu nakolko cim je clovek starsi tym sa mu menej tvorí enzým na mliecne veci a tym padom vznikaju vseljake problemy.... on Ti tam prekontroluje vsetky organy, bakterie, virusy, parazity, dokonca aj psychicky stav normalne mi povedal ze vidi ze som pretazeny pracovne (ano som ) a povedal mi ze mam niecoho plne zuby a nechuť (a to su tieto moje stavy ze musim prepocitavat denne enzymy a betain a milion veci musim dodrzivat aby som fungoval ako clovek normalny) ..... takze podla mna si tie veci necuca z prsta ako tvrdia ludia ale ma to proste nejaky zmysel ta analyza.... tak isto som bol na krv na helikobaktera a prisiel som k nemu a v momente pozrel na obrazovku a povedal mi ze nemam helikobaktera na 100% (a to som mu nasledne potom povedal ze toto iste mi povedali na testoch krvnych predvcerom) ...
neviem ale ja tie veci vyradim asi, nebudem pokusat.. ked mam na to intoleranciu tak to moje telo nevie travit a tym padom sa zamorujem a podla mna aj som zamoreny za tie roky a preto chcem sa odmorit popritom ze zistim preco je moj zaludok na dovolenke
RNG poprosím môžte sa pozriet na moju otazku resp príspevok č. 13 ? dík
Naposledy upravil: letto (2015-09-07 21:51:57)