Dobry den pan RNG
uz dva mesiace uzivam pripravky:
betaglukany
Vitamín D3 5000 IU
Selén od Supplia Natural Elements - Neviem ci je organický !!!a teda vhodny-200mcg1x
Jód
probiotiká 30 mil. 8 kmenove
Citricidal - neviem ako mam uzivat. Teraz ma boli hrdlo a mam teplotu 37,6
Pan. enzýmy 4x od Swanson
Resveratrol 100 mg 1x denne
Graviola 600 mg 1x
Kurkuma od Swanson
Bioperín1 x10mg
Zinok 50 mg webber naturals
DIM od 2x100od Piping Rock
Uz budem musiet doobjednavat
1.)ale teraz maju Pancreatin od NOW - bude to vhodna náhrada?
2.) DIM planujem objednat v pripravku Promva od Natures Way -vraj vhodný prave pre prsnikove zdravie v zlozeni:
Natural Formula:
DIM-Plus
HMRlignan
Vápnik D-glukarát
Vitamín D3
3.)Mám objednat nový selen od Swanson? alebo
http://www.hoogle.sk/Selen-Seleno-Excel … -d1768.htm
4.) Minule som objednala Turmeric (kurkumu)720 mg od Swansonu nebude lepsi kurkumín od NOW Kurkumín (95% kurkuminoidy) - 60 VCaps? , ako ho uzivat? pridavala som Bioperín1 x10mg
5.) Nemam striedat uzivanie kurkuminu a Gravioly?
Je pravda , ze vyluh z listov je ucinnejsi ako tobolky?
6.) Velmi mi odporucali Melatonin 10 alebo 20 mg?- vraj tiez je inhibitorom aromatazy (vraj aj biele šampinony) existuje taky doplnok?
7.) Pijem zeleny japonsky caj matcha 2g -je ucinnejsi ako doplnok stravy EGCg extrakt zo zeleného čaju - od NOW?
Podla aktualnych rozborov krvi sa mi pecenove testy velmi zlepsili (uzivala som ostropec mariansky olej) uz mam len GMT 0,84 norma je 0,65 ostatne v norme. Mala som aj 5 nasobne zvysene.
8.) Mam na horenej hranici kyselinu mocovu 349,8 hranica je 340
Chol 5,06 TAG 1,48, LDL 3,51
a na hornej hranici CK-Fe 79,70 (norma 76,6). Ostatne v norme. Treba to riesit?
D vitamin mam 51,27 (nad 60 je vraj vysoka koncentracia) . Mam ked douzivam D3 5000 IU dat prestavku , alebo kupit nizsie davkovanie ?
Ano viem ze Tamoxifen moze sposobit rakovinu endiometria-maternice , ale zabranuje recidive rak. prsnika
9.)
Poznate niekoho kto odmietol uzivat Letrozol, Anastazol, Tamoxifen a ucinne mu pohli naturalne produkty?
Tesim sa na Vasu odpoved na otazky ktore som ocislovala a vopred dakujem.
ET