Len ja nemam problem ked zjem aj kona,nikdy mi neni zle, tazko, negrgam ani nic podobne...cize mozem mat problem aj tak? Dobre rada by som doplnila teda nejekym prostriedkami tie kyseliny , co by si mi doporucil? Konkretne co by som si mala kupit? a zaroven sa spytat,ze ak by to tak nebolo,ze tento problem v mojom zaludku nahodou nie je, nemozu mi tie pripravky uskodit aj ked su prirodne? nemaju kontraindikacie s inymi liekmi ( beriem antikoncepciu ) pripadne chorobami? dakujem ti krasne este raz
[/quote=RNG]Ked sa ti rozpusti oreganova entericky pokryta kapsula v zaludku je to priemyu dokaz, ze nemas dostatok kyselin Z toho je aj nafukovanie. Diagnoza na to od lekarov je hypochlorhydria, tj PH v zaludku je obvykle od 2.5 az do 4.5 a niekedy, ked viac zijes a napijes sa aj nad 6, tj zacne sa ti rozpustat aj entericky kryte doplnky.
Problem teda nemas s oreganom, ale ovela vaznejsi s nedostatkom kyselin v zaludku a musis si ich podla potereby, tj ich schodok doplnit , ci uz z kazdym jedlom, ked to mas tak vazne, ako ja, alebo len s vacsim jedlom, ako som to mal donedavna ja, pred tym ako som presiel cez 2 zxaqludocne chripky, sice navonok mierne a potlacene doplnkami za 1 den, ale dostatocne nicive na parietalne bunky, co produkuju kyseliny a snad aj na prosdukciu enzymov, ze som dnes odkazany zakazdym pouzit 2 az 3 kapsule kyselin(betrain HCl s pepsinom) plus enzymy s jedlom, inac mam vazny problem s travenim a absorbciou
A to sa mi este nikdy nerozpustili entericke kapsule oregana v zaludku!!!
Tj tvoj problem je este horsi, ako moj. Mozna mas dokonca v niektorom case az achlorhydriu, tj ziadnu kyslost zaludka.
V poslednom case obiehaju svet velmi nicive virusy a lekari si viacmenej strkaju hlavu do piesku ako pstrosy aby to nemuseli vidiet.
Lieky na virusy su sice existujuce, ale s privela skodlivymi postrannymi ucinkami A vakciny su velmi otaznych ucinkov a tiez s roznymi skodlivymi postrannymi ucinkami. Tak si drviva vacsina lekarov z virusov