Dobrý deň RNG,
chcel by som sa ešte spýtať na dve veci. Dúfam, že už to budú posledné otázky, keďže sa ku mne valí balík od Swansonu s množstvom doplnkov, s ktorými si dúfam vystačím na dlhú dobu.
Každopádne, ako som už spomínal, borélie, chlamýdie, mykoplazmy... všetky tieto baktérie si krásne užívajú v mojom tele. Keď toto celé začalo, od začiatku som bol extrémne unavený, ale naozaj extrémne, z pomerne aktívneho človeka sa zo mňa zo dňa na deň stal človek, ktorý nebol schopný vstať z postele. Mám 21 a v karte zapísanú diagnózu chronický únavový syndróm???!! Čo to je únavový syndróm v 21ke?? Potom mi teda začali prichádzať výsledky na borelku, chalmýdie atď. Vtedy mi až jedna doktorka vysvetlila, že tak ako naše bunky pre energiu, tak aj baktériu potrebujú veľa cukru. To, že som tak unavený mi vysvetlila tak, že všetok cukor, ktorý do tela dostanem , spotrebujú baktérie miesto mojich buniek, výsledkom čoho je extrémna únava.
Únava po 3 mesačnej liečbe atb a doplnkami ustúpila ale stále to nie je ono. Som proste unavený ako by človek v 21 byť nemal. Preto moja otázka znie, je niečo, čo môžem použiť namiesto cukru, čo mi dodá energiu na bežný život, ale zároveň to nebude potravou pre baktérie? Normálny cukor sa snažím vylúčiť úplne, ale tá únava je ubíjajúca.
Píšete tu o kokosovom oleji resp. riboze. Je niečo z toho vhodné pre môj prípad? Jednoducho niečo, čo dodá energiu mne, ale baktériam nie.
Druhá vec, trochu mimo témy je, že mám orig GSE, ktoré zarábam do litra 35 kv a popíjam celý deň. Problém mám ale s pravidelným dávkovaním askorbanu sodného. Preto sa chcem spýtať, či by som mohol do roztoku GSE pridať askorban a spolu s popíjaním GSE vlastne dostávať do tela aj vit C v pravidelných dávkach. Áno, mohol by som si zarobiť druhú tekutinu, ale to už nie je o tom, že človek ide cez kuchyňu, tak si proste upije.
Ďakujem