a zapachajuce si mal len tie vetry alebo aj stolicu ?
Pri enterickom pankreatine (ked sa dobre dostal az do criev cez kysely zeludok) tak ja som ho tiez citil ked som isiel na stolicu... ale ziadny nechutny zapach... normalne ako ked ovonias tu entericku tabletu...
podla mna sa pocita aj ovocie ked ovocie trávi v zasaditom prostredi a telo musi na to vylucit nejake tie alkalicke stavy a az si si dal s tym bielkovinu tak to zas trávi v kyslom a telo vyluci aj kysle stavy... takze kysle a zasadite stavy tam sa stretnu a zneutralizuju sa a vznika ,,žbrnda'' ktorú ževraj nevie telo ani v čreve strávit a zamoruje to telo....
Potom v zaludku hnije vsetko podla mna kedze tam nie je idealne prostredie ani pre bielkoviny ani pre cukry...
toť moj názor
1. Hej pocita sa aj ovocie (rýchly cukor)
2. podla mna to tam potom hnije vsetko uz
RNG pisal toto minule :
S ovocim a pitim som si rozriedil kyseliny a doniesol rozne mikroby do zaludka, mucnik mnohe kvasne mikroby vyborne zivil.
Najhorsie, co mozes spravit je zjest polievku, potom vela masa, napit sa na to nejakej sladkej vody a dat si za tym este sladky mucnik. To ma skoro kazdy automaticky palu, a ty toboz, ked nemas aj tak dost kyselin, tj v zaludku ti kvasi a hnije pravidelne.
Naposledy upravil: letto (2015-09-05 09:04:48)