Téma: Rýchla erekcia u muza
Ahoj RNG, prosim ta vies nieco doporucit na to ked ma muz rychlu erekciu? Cim to moze byt sposobne? Dakujem ti.
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Ahoj RNG, prosim ta vies nieco doporucit na to ked ma muz rychlu erekciu? Cim to moze byt sposobne? Dakujem ti.
co by som dal zato , mam 21 a skoro 2 mesiace mi poriadne nestal idem objednavat progesteron nejaky
ale k veci rng ti asi neporadi nic , bud rad ze si zdravy a ze mas erekciu .
Erekcia je zalezitost aj hormonov, aj libida, tj aj mozgovej kontroly. Mladi ludia maju mat rychlu erekciu, to je normal. Opak je porucha.
Ja ti rozumiem, ale vies ani to ze sa clovek urobi do 30 sekund neni asi okej, aj ked mozno je to iba spolocenska vymyslena zalezitost ze muz musi vydrzat dlho. A asi to aj tak bude. Len potom ako si ma zena uzit?
mass napísal(a):Ahoj RNG, prosim ta vies nieco doporucit na to ked ma muz rychlu erekciu? Cim to moze byt sposobne? Dakujem ti.
co by som dal zato , mam 21 a skoro 2 mesiace mi poriadne nestal idem objednavat progesteron nejaky
ale k veci rng ti asi neporadi nic , bud rad ze si zdravy a ze mas erekciu .
Okej, diky RNG. Asi to je vsetko v hlave.
Erekcia je zalezitost aj hormonov, aj libida, tj aj mozgovej kontroly. Mladi ludia maju mat rychlu erekciu, to je normal. Opak je porucha.
@mass
Ak sa môžem zapojiť do debaty, tak zrejme si svoj problém nesprávne nazval. Podľa tvojho popisu ("urobiť" sa do 30 sekúnd) sa nejedná o rýchlu erekciu, ale o rýchlu ejakuláciu (výron semena) - tiež označovanú aj ako "predčasná ejakulácia". Erekcia je čisto len stoporenie penisu. A teda rýchlu (a dostatočne dlhú) erekciu by sme asi brali mnohí z nás, mužov (najmä tí starší). Ideálny stav je teda rýchla erekcia s neskorou ejakuláciou.
Naposledy upravil: radim (2015-08-27 18:17:53)
Ale da sa to vsetko kontrolovat do znacnej miery volou a myslienkami v hlave.
Jeemine, mas uplnu pravdu, som to doplietol. Presne ako hovoris, som si zamenil tie dve slovicka, diky za opravu.
@mass
Ak sa môžem zapojiť do debaty, tak zrejme si svoj problém nesprávne nazval. Podľa tvojho popisu ("urobiť" sa do 30 sekúnd) sa nejedná o rýchlu erekciu, ale o rýchlu ejakuláciu (výron semena) - tiež označovanú aj ako "predčasná ejakulácia". Erekcia je čisto len stoporenie penisu. A teda rýchlu (a dostatočne dlhú) erekciu by sme asi brali mnohí z nás, mužov (najmä tí starší). Ideálny stav je teda rýchla erekcia s neskorou ejakuláciou.
.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.