Téma: Stres,úzkosť,škrkanie,žblnkotanie atď
Prosím,moc prosím pomôžte !!!! :( prečitajte si to celé vopred vám pekne Ďakujem.
Neviem ako začať,keď že je to dosť zložité a komplikované.Mám 19 Rokov váha 70kg vyška 185.Môj problém už ani neviem kedy začal ale je to už dávno.Sķúsim to skrátiť čo ma trápy a či sú na to niejake vyživové doplnky ktoré mi pomohu.Trápi ma stres a panika,úzkosť a všetko dokopi.Neviem ani ako sa už mám správať akoby som nemál vlasný úsudok čo mam a co nemam robit.Keď som chodil ešte do školy normalne som sa každe rano bal co tam budem robit ci to zvladnem moje pocity boli všeliaké hocikedy som tam ani nesiel akoby som sa bal, Ked som mal ist odpovedat lepsie som povedal ze neviem a bola šajba ako vyšitá.Nemám rád keď sa luďia na mňa pozerajú citím sa čudno neviem reagovať na otázky...Neviem zacat tému rozhovoru iba zakladne otazky kolko hodin kde si bol co si robil nic ine :( Keď sa viaceri namna pozeraju zcerveniem,nereagujem a citim sa ako Deb... Väcsinov ked som niekde chcem byt sam nikoho nechcem vidiet nepocut.Myslienky su niekde 100km odomňa...Ked idem do mesta hlava lepsie sklonena a hladím lepsie do telefonu ako na okolity svet...ludia idu okolo neviem sa im poztiet do oci pozdravit porozpravat :/ Furt si pripadam ze som iny ako ostatny ked pozeram na niekoho vravim si ten je v pohode aj ten aj ten aj ked ma chsicht ako ufon no berem ho normalne taky aky je a ked sa pozriem na seba citim čudný pocit hlboko v nutry potom mi vadi ci mam snurku pekne zaviazanu ci mam koselu pekne danu a take veci co npr mojich kamosov nezaujimaju.ze im je jedno ze maju dieru na ryflach spinavy od cokolady no ja to vydim inak :/ Ale to by nebolo zle keby som vedel normalne reagovat v spolocnosti,pri frajerke pri kamosoch ale mne sa az cosi robi potom sa mi stale zivna raz dva tri krat aj viac alebo mi az hlavou,krkom kruti niejaky tyk nwm.Niesom ani škaredý ale práve naopak ženy po mne idú no co ked som ako Deb...Npr keď sedím v aute ideme dakde prec sedim v predu a nwm kde sa mam pozerať bojim sa pozrieť na lavu stranu na sofera lebo ked sa pozrie na mna az sa mi cosi robi zacne sa opet zivat a zivat dokonca zaľahuju mi uši musim az tak fuknuť aby mi odlahlo v usiach :) Viem je to divné.A pozeram zase lepsie do telefonu ptm pozeram doprava neni tam nic zaujimaveho pri dlchsom pozerani zase usi zalahuju , neviem sa pozerat pred seba :) zas ked sedim v zadu mam blbi pocit ze sa na mna pozeraju cez speťak a to mi vadi až sa krčim akosi :( Npr oni spievaju kecaju bavia sa no ja to neviem neviem im nic povedat akoby nemam o com neviem zabaviť ludi aj ked sa pokusim o daco nejde to :( hambim sa grgnut prdnut pred kamaratom viem ze je to ludske no nedokazem to npr keby ze idem na pohovor nedokazem snimy komunikovat potia sa mi ruky pride nervozita strach a hanba za hanbou odpovede ako z chlpatej deky a vzdy pred alebo po si poviem vsak ja co robim boze neviem odpovedat ci co kks preco sa mi deje to co sa deje ? Mne sa až tvár akosi divne hýbe keď som niekde z niekym koho nepoznam..a ked idu spoluziacky baby ktore poznam este vacsi strach panika nwm co robit hocikedy sa otocim a idem prec.Nič to to je psichycka stranka a taži ma aj zdravotná ....keď som niekde ,kde pri tom sedím npr urad prace vtedy skola alebo obed boli ma chrbát či je to krk od zadu alebo od krku do hora alebo lopatky ked ze ich mam aj vytrčené akosi :/ to by moc problem nebol bolest drzim dost dlho v sebe nik o tom nevie,viem tu bolesť vydržať...Ide hlavne o tu psichyku si myslim ze to je faktor môjho neštastia a ze to spolu súvisi :( A je tu este posledna vec....Mam niečo z bruchom nwm tiez ako to vysvetlit ale pokusim sa...mám dost velku plinatosť bez zapachu...Stále mi škrká v bruchu alebo žblnkoce....Ked vypijem liter vody zakivem z bruchom a vodu pocut....Hlavne ked idem spat .Mám tupu bolesť pod trojuholníkom pocit na zvracanie..no nikdy som z toho nezvracal ...ked si nafuknem brucho tak mam jamku nad pupkom akoby tam nieco bolo a nedalo sa pekne nafuknuť a ked si hmatam ponize pravim alebo lavim rebrom tak akoby som tam nieco mal pri hmate zazlbnkoce a citim niejaku hrudku dost veľku aj na pravej aj lavej strane ta hrudka neboli...Ale robí mi to zle ked sa to trie aj o rebra..Niekedy sa mi ťažko nadychuje a bolia aj oči ako keď je migrena...K doktorke by som aj isiel keby ze nemam psichycku vadu :( Hanba stres uskost atd robia svoje !!! Ďakujem vám za odpoveď...Dúfam že sa jej dočkám ! Vopred vám ešte raz zo srdca moc moc Ďakujem....ja som už na dne stoho :(oc,moc Ďakujem
Neviem ako začať,keď že je to dosť zložité a komplikované.Mám 19 Rokov váha 70kg vyška 185.Môj problém už ani neviem kedy začal ale je to už dávno.Sķúsim to skrátiť čo ma trápy a či sú na to niejake vyživové doplnky ktoré mi pomohu.Trápi ma stres a panika,úzkosť a všetko dokopi.Neviem ani ako sa už mám správať akoby som nemál vlasný úsudok čo mam a co nemam robit.Keď som chodil ešte do školy normalne som sa každe rano bal co tam budem robit ci to zvladnem moje pocity boli všeliaké hocikedy som tam ani nesiel akoby som sa bal, Ked som mal ist odpovedat lepsie som povedal ze neviem a bola šajba ako vyšitá.Nemám rád keď sa luďia na mňa pozerajú citím sa čudno neviem reagovať na otázky...Neviem zacat tému rozhovoru iba zakladne otazky kolko hodin kde si bol co si robil nic ine :( Keď sa viaceri namna pozeraju zcerveniem,nereagujem a citim sa ako Deb... Väcsinov ked som niekde chcem byt sam nikoho nechcem vidiet nepocut.Myslienky su niekde 100km odomňa...Ked idem do mesta hlava lepsie sklonena a hladím lepsie do telefonu ako na okolity svet...ludia idu okolo neviem sa im poztiet do oci pozdravit porozpravat :/ Furt si pripadam ze som iny ako ostatny ked pozeram na niekoho vravim si ten je v pohode aj ten aj ten aj ked ma chsicht ako ufon no berem ho normalne taky aky je a ked sa pozriem na seba citim čudný pocit hlboko v nutry potom mi vadi ci mam snurku pekne zaviazanu ci mam koselu pekne danu a take veci co npr mojich kamosov nezaujimaju.ze im je jedno ze maju dieru na ryflach spinavy od cokolady no ja to vydim inak :/ Ale to by nebolo zle keby som vedel normalne reagovat v spolocnosti,pri frajerke pri kamosoch ale mne sa az cosi robi potom sa mi stale zivna raz dva tri krat aj viac alebo mi az hlavou,krkom kruti niejaky tyk nwm.Niesom ani škaredý ale práve naopak ženy po mne idú no co ked som ako Deb...Npr keď sedím v aute ideme dakde prec sedim v predu a nwm kde sa mam pozerať bojim sa pozrieť na lavu stranu na sofera lebo ked sa pozrie na mna az sa mi cosi robi zacne sa opet zivat a zivat dokonca zaľahuju mi uši musim az tak fuknuť aby mi odlahlo v usiach :) Viem je to divné.A pozeram zase lepsie do telefonu ptm pozeram doprava neni tam nic zaujimaveho pri dlchsom pozerani zase usi zalahuju , neviem sa pozerat pred seba :) zas ked sedim v zadu mam blbi pocit ze sa na mna pozeraju cez speťak a to mi vadi až sa krčim akosi :( Npr oni spievaju kecaju bavia sa no ja to neviem neviem im nic povedat akoby nemam o com neviem zabaviť ludi aj ked sa pokusim o daco nejde to :( hambim sa grgnut prdnut pred kamaratom viem ze je to ludske no nedokazem to npr keby ze idem na pohovor nedokazem snimy komunikovat potia sa mi ruky pride nervozita strach a hanba za hanbou odpovede ako z chlpatej deky a vzdy pred alebo po si poviem vsak ja co robim boze neviem odpovedat ci co kks preco sa mi deje to co sa deje ? Mne sa až tvár akosi divne hýbe keď som niekde z niekym koho nepoznam..a ked idu spoluziacky baby ktore poznam este vacsi strach panika nwm co robit hocikedy sa otocim a idem prec.Nič to to je psichycka stranka a taži ma aj zdravotná ....keď som niekde ,kde pri tom sedím npr urad prace vtedy skola alebo obed boli ma chrbát či je to krk od zadu alebo od krku do hora alebo lopatky ked ze ich mam aj vytrčené akosi :/ to by moc problem nebol bolest drzim dost dlho v sebe nik o tom nevie,viem tu bolesť vydržať...Ide hlavne o tu psichyku si myslim ze to je faktor môjho neštastia a ze to spolu súvisi :( A je tu este posledna vec....Mam niečo z bruchom nwm tiez ako to vysvetlit ale pokusim sa...mám dost velku plinatosť bez zapachu...Stále mi škrká v bruchu alebo žblnkoce....Ked vypijem liter vody zakivem z bruchom a vodu pocut....Hlavne ked idem spat .Mám tupu bolesť pod trojuholníkom pocit na zvracanie..no nikdy som z toho nezvracal ...ked si nafuknem brucho tak mam jamku nad pupkom akoby tam nieco bolo a nedalo sa pekne nafuknuť a ked si hmatam ponize pravim alebo lavim rebrom tak akoby som tam nieco mal pri hmate zazlbnkoce a citim niejaku hrudku dost veľku aj na pravej aj lavej strane ta hrudka neboli...Ale robí mi to zle ked sa to trie aj o rebra..Niekedy sa mi ťažko nadychuje a bolia aj oči ako keď je migrena... Dačo som čital ci to niesu uzliny nimfatycke ??? K doktorke by som aj isiel keby ze nemam psichycku vadu :( Hanba stres uskost atd robia svoje !!! Ďakujem vám za odpoveď...Dúfam že sa jej dočkám ! Vopred vám ešte raz zo srdca moc moc Ďakujem....ja som už na dne stoho :(