Téma: Chronická únava
Váženy pán RNG, rada by som sa Vás chcela bližšie spýtať a informovať ohľadne liečby "Chronického únavového symptómu".
Na poslednom vyšetrení z odberu krvi, mi z výsledkov vyšetrenia vyšla nízka hodnota železa-anémia, Kyselina močova: Záver-!, Výsledok-135,0-370, Hodnoty "S-TSH: Záver-dobrý, Výsledok-1,59, Jednotky-mIU/l, Ref. rozsah-0,35-5,10, Stav výsledkov zo záveru, kde je pripísaný výkričník, -Leukocity, Erytrocity, Hemoglobín, Stred. hmot. HGB.)
Som po dlhoročnom psychickom strese, ktoré mi zanechalo okrem psychického vyčerpania a apatie k životu aj tráviacie ťažkosti, ktoré sa mi uľavili, až pi nasadení prípravku "Betain HCL a Tráviacich enzýmov". (Na vašich článkov som našla k nim podnet). Za čo som Vám vďačná. Momentálne sa ale veľmi trápim s každodennou celkovou únavou, takého psychického pôvodu a nezáujem o všetko navôkol mňa. Mám 34 rokov.
Som presvedčená, že ide o Chronický únavový symptóm, spomeniem ešte nepravidelnú stolicu. Na Slovensku som nenašla nemocnicu, ktorá by sa okrem psychiatrických vyšetrení zaoberala týmto problémom.
Ak by ste Mohol mi bližšie odporučiť vyšetrenia kekárov, ktorými by som mohla začať vyšetrenia absolvovať, moja lekárka ma posiela len na psychiatrické vyšetrenie.
Poprosiím aj výživové doplnky, ktoré sú najvhodnejšie na materiály hormónov, ďalej úpravu neurotransmiterov, ktoré únavu spôsobujú, detoxikáciu. Z vašich článkov mám už poniektoré zakúpené.
Vopred Vám veľmi pekne ďakujem za odpoveď. S pozdravom, Agáta
Naposledy upravil: Agatha (2015-04-02 05:29:34)