(skoro som "skapal") na chlamydie, kvapavku a tusim trichomoniazu. Preventivne mi dal zase CIPLOX, po ktorom vytok prestal. Tie vsetky stery boli negativne, ale len dodal, ze si vsimol zvysenu hladinu streptokoka. Ze pre istotu mi predpise ATB na dva tyzdne MEDOCLAV. Este aby som nezabudol, asi 4 roky som mal problem v nose, ze sa mi stale tvorili bolestive vyrazky, nos som si z vnutra natieral eukalyptovou mastickou, vraj mam len suchu sliznicu mi bolo povedane, co teraz viem, ze to tak nebolo. Po vybrani toho MEDOCLAVu sa mi vnutro nosa celkom zahojilo a odvtedy je to ok, to bolo v polovici februara. Cize predpokladam, ze som mal streptokoka v nose. Avsak nutkanie na mocenie stale mam. Vyskusal som aj cely mesiac brat kapucinku vacsiu, ale bez vysledku. Beriem aj jedenkrat denne probiotika "Swiss Natural Laktobacily". Svoj stav by som opisal nasledovne. Rano po ranajkach cca 6:30 vypijem okolo 4dc cistej vody, niekedy s citronom, potom v praci od pol osmej do pol 4 vypijem liter cistej vody. V praci sa citim relativne ok, pocas celej pracovnej doby mocim 4x, niekedy 3x a to nutkanie ani prilis nepocitujem. Potom pridem domov okolo pol 5 a idem sa hned vymocit, sportujem a za dve hodky idem mocit znovu, ale potom do hodiny, do hodiny a pol idem mocit zase 3x a vzdy sa vymocim a celkom dost, cize to nutkanie je "opravnene". Od tej pol piatej do nejakej desiatej-jedenastej kedy idem spat vypijem asi 5dc cistej vody. V noci ani nechodim, niekedy raz, vacsinou az rano. Vychadza mi to tak, ze sa neviem celkom vymocit, nechapem preco doma vecer idem za hodinu aj 3x. Nikdy som tento problem nemal, zacal pred tym rokom a neviem co s tym. Urolog u nas v meste, tak ku nemu sa nechcem vyjadrovat, podla neho je vsetko ok a neviem na koho sa s tymto problemom obratit. A este jedna vec, po vybrani toho MEDOCLAVu, ktory je vraj dost silne ATB, tak mam problem so svrbenim konecnika a niekedy na toaletnom papieri si vsimnem trosku krvi, cize mi asi praskaju zilky a potom to dost svrbi. Inak stolica pravidelna a krv v nej nepozorujem. Co som sa docital, tak je to nasledok pravdepodobne toho MEDOCLAVu, lebo nikdy som tento problem nemal a ani nikto v rodine, narazam na hemeroidy. Inak mam 32 rokov, nikdy som nemal nejake zdravotne problemy, sportujem, len ako mi zacali problemy s tymi mocovymi cestami, tak sa to stale so mnou akosi vlecie a posledny rok som uz vazne frustrovany z toho "cudneho" mocenia.
Update po dvoch tyzdnoch:
Canesten zabral na to svrbenie konecnika a zatial ma to uz pri vykonavani potreby nestipe a nepozorujem ani ziadnu krv. Preventivne si natieram aj zalud, zajtra to budu dva tyzdne pouzivania canestenu. Zacal som jest vecer aj dva/tri struciky cesnaku a rano si davam jednu kapsulu alicinu, Ginko s lecitinom, Omega 3 a tabletku Lactofloru, tu si davam aj vecer. Co som zabudol spomenut, tak sa mi na pokozke hlavy celkom casto vytvaraju vyrazky, jedna/dve, podobne akne a na tele, vacsinou na bruchu, na bicepsoch a hrudniku niekedy badam cervene flaky, ktore sa za den/dva stratia, ale striedavo sa objavuju. Na ruke (bicepse z vnutornej strany) sa mi par mesiacov dozadu vytvorilo akoby podkozne akne, potom aj na druhej ruke, taketo problemy som nikdy nemal. Nutkanie na mocenie je da sa povedat stale rovnake, niektory den je to celkom v pohode, ale dalsi den ako napr. vcera som od 17 do 18tej mocil napr. 3x. Osobne co som behal po internete davam najvacsiu sancu kandidoze, ci helikobakteru. Robil som si aj ten "slinovy test" dnes rano, podla ktoreho to vyzera na tie kvasinky. Mam aj fotky, neviem, ci sa daju tu niekde poslat. Co sa tyka stravovania, tak moj den vyzera nasledovne: Rano zivy kogurt s pomletymi ovsenymi vlockami s vklakninou (predtym som daval lyzicku medu, tu som od vcera vylucil), potom okolo deviatej jeden banan, potom obed (vacsinou kura s ryzou, to je rozne a polievka), potom okolo druhej jablko/pomaranc, o tretej cottage syr s pazitkou, o piatej/siestej olomocuke syrecky (to rozne, nie kazdy den, maju dost soli) a vecera skoro vzdy ryza s tuniakom alebo kuratom, niekedy prazenica a po veceri jedavam zeleninu, rajciny, papriku, kalerab, salatovu uhorku. Pecivo nejem ziadne, sladkosti tiez, obcas zhresim chipsami v kine:). Objednal som sa na vysetrenie tym pristrojom D**C*M, nebudem tu robit reklamu, asi viete o com pisem, cital som o tom velmi rozpoluplne reakcie, niekomu to pomohlo, ini to odsudzuju. Pojdem tak, ze nepoviem im o svojich problemoch a uvidim, co mi povedia, tych par eur som ochotny obetovat, ci je to celkom zbytocne? Inak sa citim dost unaveny, nic sa mi nechce, na nic sa neviem sustredit, taka letargia, sotva sa prinutim kazdy den aspon ku 30 minutovej sportovej aktivite. Ak su to premnozene kvasinky, tak si osobne myslim, ze to uz u mna trva mozno aj dva roky. Este dodam, minuly tyzden som bol na vysetreni tlaku, mam ho zvyseny (obaja rodicia tiez, od tridsiaky beru vzdy rano jednu tabletku (Agen), vysledky krvi a mocu boli fajn, este pojdem na ocne pozadie. Tiez mi doktorka predpisala tie iste lieky ako maju rodicia, ale este som ich nezacal brat.
Co sa chystam robit od zajtra:
Dnes som si kupil nasledovne veci: Kokosovy olej, Panensky Olivovy olej, Oreganovy olej (25 percent), Chlorella tablety, vsetko kvalitne BIO vyrobky.
Moj denny jedalnicek bude nasledovny:
Vstavam 5:45, prevarim 5 dc vody, vymackam do nej polovicu citronu (tu duzinu potom vyjem), za nejaku pol hodku to vypijem a zapijem tobolku OMEGA3, 1000mg Alicin, 1x polievkova lyzicka kokosoveho oleja, 1xpolievkova lyzica olivo. oleja, 1xcajova lyzicka oreganoveho oleja, 2xtabletka Chlorelly
7:30 v praci si nacapujem 1 liter filtrovanej cistej vody, ktory pomaly vypijem do 15:30. Zarovne si rano dam zivy jogurt a rozmyslam o drvenych vlockach s vlakninou. Ano, sacharidy by sa nemali pri Candidovej diete, ale vraj telo tieto uhlohydraty potrebuje, lebo tie zle kvasinky su take adaptabilne, ze ked budem mat v tele nedostatok sacharidov, tak sa budu zivit bielkovinami a tukom.
9:30 nejaka zelenina - kalerab, rajcina, uhorka, to je rozne
11:30 - polievka (vacsinou sosovicova, fazulova, slepacia) + hlavne jedlo (ryza + maso) + salat (cvikla, salat. uhorka, rajciny, neviem ci mozem struhanu mrkvu?)
15:00 cottage syr
17:00 3xstrucik cesnaku, 1xpolievkova lyzica kokosoveho oleja, 1x lyzica olivoveho oleja, este by som nieco zjedol, lebo som hladny, ale neviem co mozem:), salka kamilkoveho/zazvoroveho/urologickeho caju, kazdy si vyberiem iny
19:00 kvalitny tuniak v slnecnicovom oleji + dlhozrnna ryza + zelenina (kalerab, rajciny, uhor. salatove, salat, paprika cervena/zelena), niekedy spravim miesto tuniaka a ryze prazenicu z BIO vajec
22:00 2xtobolka probiotik LACTOFLOR s jednym jablkom
Viem, ze este je GSE, ci aloe vera gel, len neviem, ci to do tohoto vsetkeho este kombinovat?
Tak prosim Vas RNG zhodnotte moj novy jedalnicek a privitam kazdu radu, vopred dakujem a sorry za velmi dlhy prispevok, ale tak chcel som poskytnut kompletny obraz:). Vopred dakujem!