RNG napísal(a):Nuz kazdy si kona ako chce, ja tu len uvadzam informacie od lekarov, co maju ine nazory ako velka vacsina. Zatial uz vyse 20 rokov mi tie rady dobre sluzia.
OK ja som chcela len poradit, toto je z oblasti homeopatik.
Inak aj v tej knihe Cure tooth decay sa odporucaju cell salts- bunkove soli na zuby a fluoridova pasta sa vobec
neodporuca- je tam uvedene ako ste Vy spominali že ten fluorid sodny z pasty zastavuje prirodzene vytvaranie skloviny (kt. je mozne ak sa človek drží rad z knihy- diety a vylučeniu jedal kt. znižuju vstrebavanie mineralov potr. pre zuby- napr. cukor, orechy, strukoviny atd.) a vytvara falošnu krehkejšiu sklovinu kt. obsahuju potom fluoroapatite
a pritom je to velmi škodlivy na cele telo.
Neviem presne ako cell salts funguju ale hlavne že funguju- to si už moze každy odskušat : Cell salts appear to work by enabling the cells to better assimilate and utilize the mineral compounds they represent in homeopathic potency. It is physically impossible that a few doses of homeopathically prepared iron phosphate could supply an ailing body with enough organic iron to correct a deficiency. Nevertheless, there is an effect. The only logical explanation is that the cell salts, by homeopathic action, arc stimulating the body to use the minerals more effectively
- že možno stimuluju telo aby lepšie využivalo napr. fluor z jedla kt. prijme- to je ten prirodny
http://www.lightparty.com/Health/SaltOfEarth.html
Naposledy upravil: shirley88 (2015-06-28 00:32:09)