Téma: Porucha imunity u dietata u 4 rocneho dietata a strava rocneho dietata
Rada by som sa opytala ako zvysit imunitu u dietata s poruchou imunity - disbalancia celularnej imunity. Co ju mohlo sposobit? Dcerka bude mat 4 roky, ma neustale sople, a z toho kasel. Snazime sa zdravsie jest, oproti ostatnym jeme vela ovocia a zeleniny cerstvej, dostava denne lyzicku kokosaku. Od alergologicky brala immodin a ine lieky na podporu imunity, ale nezabrali, dokonca pocas ich uzivania ochorela. Pediatricka vzdy naordinuje Trifed sirup alebo Calcium Chloratum, Fenistil, Pamycon do nosa, ale nezabera. Co hovoris na Solmucol a Sinupred ci Stodal? Plavanie zvysi imunitu? Ktore potraviny (ja viem, ze viac menej pises o potr. doplnokov) by si odporucal teda co mat v strave 4 rocneho dietata? Tiez ma na prstekoch nozky vraj egzem niekedy je tam zavlecena aj plesen a to sa nam nicim nedari zbavit, naposledy kokosak s GSE. Ma to vyse dvoch rokov. A ked uz potravinove doplnky, ktorymi zacat (chcela by som co najmenej). Taktiez druha dcerka od nej vsetko schyta, a ta este nemala ani rok :-(. Co by si tiez navrhoval v strave rocneho dietata? Rozhodli sme sa jej vobec nedavat cukor, ale gastro lekarka mi to neodporuca, vraj cukor je potrebny pre mozog....cize mi naordinovala aby som jej davala sladke piskoty ?????....ja som simyslela, ze tuky su potrebne pre mozog.....a ak cukor ktory? NEverim ani trtinovemu, ani agave, ani javorovemu, snad este melasa by sa dala alebo med? Rada by som podporila imunitu oboch deti a nie neustale liecila choroby....dakujem krasne...