pohodka vsimam ze si pisal aj tam ja tu citam vsetko co je nove lebo su to vsetko cenne informacie
Hmmm takto.. tie palavy a pocity tepla alebo chladu ja som mal a bolo to podla mna sposobene nejakym deficitom nakolko mam doma DOST doplnkov celkom a skusil som poslednych cca 8dni jest denne ich vsetky samozrejme len doporucene mnozstva co je na krabicke aj co pan RNG doporucuje , cca 30tabliet doplnkov denne a vsetko mi to zmizlo zrazu hned ( davam si B-compex, zinok+selen, Jod -resp lugolov roztok, bone strenght -tam je kopa mineralov roznych , D3+K2, Foláty (vit B9) , magnezium , Ester C......mikrovlakniny zmesku 6druhov, aloe vera vymrazeny prasok, DGL.... takze podla mna to bol nejaky deficit ale nemal som teda chut skusat to vsetko po jednom a zistovat aky .....
Dalsia vec... ak mas nahodou taku slabucku tvorbu kyselin ako ja tak henten Betain je slabucky velmi.. k stredne velkemu jedlu by som hentych co mas Ty potreboval cca 10 naraz si dat aby mi kvalitne vytravilo...mozno viac nvm to posudit presne takto...
Mam tento a je cca 2x taky silny ako ten Tvoj, mozno este viac veruze kedze je 1:10000 a Ty mas len 1:3000
http://www.iherb.com/Now-Foods-Betaine- … psules/398
NEviem napr ked sa najes nejakeho obeda stredne velkeho .. tak das si 7betainov hentych mensich a ked citis ze Ti nie je ok tak nedas si dalsie ?
A napr ked jem velke jedlo kde je aj masa hojne ,sacharidov + a kopa zeleniny samozrejme tak si ich musim dat aj 4 a niekedy bohuzial aj 5 .. keby som si dal 3tak sa mi grga za 2hodiny s pachutou jedla atd atd atd..
Cize je velmi pravdepodobne ze mas malo kyselin a nedoplnas si ich hentym betainom dost a preto mas stale palu, zaludok pokazeny a milion symptomov roznych... jedlo sa Ti zapchava v crevach a podla mna aj preto niekedy ides 4-5x na stolicu (co si pisal v inej teme niekde) .. to som mal tiez pokial som nezacal davat viac betainu..........usi resp jedno aj mna trocha pobolievalo ale odkedy som nasadil tu kuru (kopa doplnkov) + este oreganovy olej a extrakt z olivovych listov tak je to prec... kosti.... citil som ze mi viac pukaju chrupavky.. kolena trocha pak ma zacal pobolievat bedrovy klb pri chodzi..... cvicim s vlastnym telom megacviciky uz 15rokov a nikdy som nic taketo nemal a prislo to uplne odrazu tak som silnoprekvapeny bol a az pak som si to pospajal s tym travenim kedze telo 3mesiace islo moje bez kyselin s bolestami zaludka a criev a telo doslova žralo mna a moje zasoby vitaminov zivin a vsetkeho (aj som schudol 4kg skrz to) ........tak som zadelil tiez tu kuru doplnkovu a Avokado jem 3x do tyzdna a uz to je o 90% lepsie citim to uz len malicko takze citim ze sa to zregeneruje ale chcem si objednat este zelatinu pre istotu.. toto vsetko je ale len zaplatavanie symptomov a je to dost velky boj teda.... uz zacinam pomaly uvazovat ako opravit tvorbu kyselin lebo takto nechcem fungovat ze denne zjem 10-12najsilnejsich betainov ake su na iherbe.
Skratka malo kyselin => zle natravenie jedla => uplne smiesna absorbcia v creve a plus rozne virusy bakterie a deficity Ti povznikaju.... ja som mal aj take stavy ze som bol ako nafetovany (tiez nejaky deficit nejakeho mineral) ... skratka nikto Ti nezisti naco si deficitny a co ti je ked sa ti slabucko vstrebavaju mineraly a ziviny a tych je vyse 900 ... cize prvorade je treba podla mna vytazovat co najviac z kvalitnej potravy prostrednictvom betainov a enzymov ...
Ked si bol u doktorky na gastre Ti dala lieky proti kyseline? Aj si sa jej skusal povedat ze jej mas DOST pravdepodobne malo kyselin ako vela?
Vies co ja som bol tiez v strese dost dlho a trosku upodozrievam aj taku moznost ze v strese sa mi velmi rychlo vela mineralov/vitaminov/zivin spotrebovavalo az zrazu sa to vycerpalo a zastavila sa mi tvorba kyseliny....+ja este aj stale cvicil som a vtedy tiez sa vyplavuje kopec mineralov atd + som este aj typ cloveka ktory je megaspalovac cize ja ked napr vynecham 1jedlo denne tak momente chudnem a telo ma zacne zrat... takze tuto sa dost logicky to ukazuje ze by to aj tak sedelo... ze v tele chyba nejaky mineral ktory sa podiela na tejto tvorbe.... a mozno telo tento mineral pouziva este na nejaky dolezitejsi cyklus v tele a nezostava ho dost na tvorbu HCL ale to uz su konspiracie a to nikam nevedie... alebo je to stress dlhodobejsi ktory to takto vypina...
Yop ja som tiez celkom rad ze niekto ma asi to iste co ja... podla mna to nie je take strasne su horsie veci ale treba najst spravny sposob ako to dat zasa na poriadok...