Re: bolesti dutiny ústnej
Na znizenie estrogenovych hladin je aj DIM, 2 x 100 mg =Indonal....nevedela som najst DIM...dakujem S
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky Predchádzajúce 1 2 3
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Na znizenie estrogenovych hladin je aj DIM, 2 x 100 mg =Indonal....nevedela som najst DIM...dakujem S
DIM Complex (Diindolylmethane)...http://www.swansonvitamins.com/swanson-ultra-dim-complex-diindolylmethane-100-mg-30-caps......uz som nasla dakujem:)
OK. DIM je vytazok z kapustovin, asi 3 x tak ucinny v tele na hormony ako I3C, znamy ako liek indonal.
Chcela by som poprosit o radu. Mamke po vyse tyzdni dobrati ATB na hnisavu anginu stale pretrvavaju problemy: Nechutenstvo, chudnutie, sem tam skrabanie v hrdle, kasel... vo vytere ma zistene Enterobakter cloakae + strept pyogenes+Candida. Ake davkovanue Citricidalu by jej pomohlo aby sa vyhla dalsim ATB ktore jej chcu nasadit( vnutrozilovo).Probiotika uziva. Vek 69, vaha 73kg.. Vopred dakujem za radu...
Po pouziti atb sa casto premnozia mnohe mikroby, ako plesne a kvasne a ine mikroby, na ktore potrebujes probiotika na kontrolu, ktore ti atb vybiju. Takze oreganovy olej,(3 x 2 kapsule toho z firmy nov) NAC serrapaptaza roztok citricidalu(35 kvapiek na liter)
Stránky Predchádzajúce 1 2 3
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.