Téma: zapach z ust, upchaty nos a hlieny v hrdle
Dobry den. Prosim Vas o radu, lebo uz som zufala a neviem co by mi pomohlo. Uz asi 4 roky mam problem s dychanim, mam upchaty nos a neustale hlieny v krku a k tomu ukrutny zapach z ust. Bola son na krcnom, mala kadejake spreje do nosa kortikoidove, antibiotika a nic nepomohlo. Akurat mi doktorka odporucila poleptanie sliznic v nose tzv turboplastika. Zijem v anglicku a na tento zakrok cakam uz vyse roka a stale nemam stanoveny pevny termin. Nie som si uplne ista ci by mi to pomohlo. Ustnu hygienu mam uplne v poriadku, bez kazov. Zubara navstevujem 2 krat rocne. Velmi som koli tomu zapachu frustrovana, ludia odomna bocia aj ked sa sama snazim drzat si odstup a mam zuvacku skoro stale. Stravujem sa zdravo 5 krat denne. (2 krat ovocie, celozrny chlieb, maso+zelenina, jogurt a sladkosti vynimocne) Akurat co som sama postrehla je ze po vypiti kavy s mliekom zacnem mat v ustach strasne kyslu chut aj na zuboch tak si myslim ze moze byt problem aj od mlieka. Zacala som si usta vyplachovat s tea tree oil, aj potierat pod nos ale zatial nebadam zlepsenie. Mozno by som este mala dodat ze cca v 15 rokoch som mala neustale kvasinkove infekcie a z krvi mi bola zistena pritomnost kandida v tele. Ale tato infekcia uz ustupila a mam ju len sem tam. Prosim poradte. Uvitam akukolvek pomoc. Moj vek je 30 rokov. Mam dve deti novorodeniatko a 3 rocne. Dakujem velmi pekne a prajem vam pekny den. S pozdravom Kamila