RNG napísal(a):Pietro, creva potrebuju vclakniny, najma mikrovlakniny na odmorovanie a tiez na urcitu konzistenciu jedla, ktore potrebuju peristaltikou tlacit. A zialbohu, to je civilizacny problem, ked sa nam vyberom a slachtenim plodin a pripravou roznych surovin a vyrobkov "podarilo" odstranit zo stravy rozne potrebne vlakniny a najma mikrovakniny. Preto ich kazdemu odporucam aspon si doplnat, kazdodenne.
OK, jasne chapem. Mikrovlakniny sa snazim doplnat kazdy den, samozrejme zmes mikrovlaknin
Vies, ja som tak len uvazoval, ze kedze ten autonomny system, aby spravne fungoval musi byt nejakej rovnovahe. A vlastne tie prehanadla, mohli aj narusit tuto rovnovahu a preto tie creva mohli aj kvoli tomu zleniviet resp. mohli narusit prirodzeny system ich fungovania. Takze teoreticky mi mohli aj narusit rovnovaku autonomneho systemu, a ak by som sa pokusil aj posilnit autonomny nervovy system, cize dat ho do rovnovahy, tak mozno by mohol zlepsit tu pracu criev. Vies, lebo ten system je nejako naprogramovany a kedze mohla nastat nerovnovaha, tak sa musi opät preprogramovat, t.j. napravit, ak by som tomu pomohol, tak by sa ta naprava peristaltiky mohla aj urychlit.
Neviem RNG, tebe to dava zmysel???
Vies, lebo v tele akosi vsetko so vsetkym suvisi