1

Téma: Liposomal Vitamin C

Dobry den,

mam v plane si objednat tento produkt
http://www.iherb.com/Dr-Mercola-Liposom … ules/48001
Chcel by som ho uzivat rano na lacno spolu so zelenym cajom, len mi nie je jasne, ci je tato forma vitaminu C rozpustna vo vode alebo v tukoch. Na internete som toho ohladom rozpustnosti prakticky nic nenasiel. Aky je Vas nazor na vec?



2

Re: Liposomal Vitamin C

Mohol by si tu Jedinec vysvetliť,  čo je na tom tvojom viatamíme C také jedinečné, zázračné, geniálne, neuveriteľné a neviem čo ešte, že kvôli tomu musíš špeciálne zakladať novú tému o vitamíne C, ktorá je tu už X-krát založená? Byť na mieste RNG, tak ti vôbec neodpoviem.



3

Re: Liposomal Vitamin C

Nuz ale ja predsa lenodpoviem, aj ked ma alexa pravdu...
Dr Mercola musi prichadzat s roznymi svojimi vyrobkami, aby sa financne udrzal  v situacii, kde na neho, tak ako aj ostatnych alternativnych lekarov neustale utocia a sudia.
Tato forma je obycajna kyselina askorbova s pridanymi pridavkami na lepsie absorbovanie do tukovych vrstiev.
Osobne odporucam najma ester C palmitat pridavany do kremov, co je transdermalne vstrebavanie rovno do podkoznych tukovych vaziv, kde je to najviac uzitocne pre "krasu zien", tj stav pleti. Pozri na temu prirodna kozmetika
http://rng.nazory.eu/rubriky/p/prirodna-kozmetika



4

Re: Liposomal Vitamin C

Vdaka za Vas nazor a ospravedlnujem sa za zalozenie novej temy. Nechodim na tieto fora casto, ani neprispievam,takze  som netusil ake tu panuju pravidla ohladom zakladania tem.



5

Re: Liposomal Vitamin C

Rng chcem sa ta opytat ci v Ester C talbetach je vela ecoch nepotrebnych pre telo lebo oproti capsuliam maju este navyse flavanoidy .

a cenovo to je odost vyhodnejsie tabletky oproti capsuliam .

dakujem



6

Re: Liposomal Vitamin C

Vseobecne neodporucam velmi tablety, lebo maju extra tabletovacie e-cka, a pri tabletovani pri zlisovani sa vytvaraju casto vysoke teploty, co mozu obsah tablet narusit. A nie u kazdeho sa musia rozpustit.
Kapsule maju tiez bioflavonoidy  Ja pouzivam tieto
http://www.iherb.com/American-Health-Es … l&ic=4
kde kapsula je dost mala a smyklava, takze sa daju lahko prehltat aj viacero naraz.