Téma: Kozny zapal
Ahoj RNG,
ako som uz spominal v mojich predoslych prispevkoch, trpim atop. ekzemom uz cca. 5. rok, neustale sa snazim hladat nove metody a sposoby liecby a zlepsenia stavu, tiez som uz spominal ze klasicky alopaticky sposob liecby som zavrhol uz davno, cize moja liecba prebieha vyhradne prirodnymi a alternativnymi sposobmi.
Moja otazka znie, trpim skor viac zapalmi ako "supinkami" na pokozke, problem je, ze uz asi cca. tyzden beriem kombinaciu ktoru som si sam "naordinoval" proti ekzemu - zapalu, na precistenie krvi a detox, beriem denne: extrakty z Nimby, potom extrakty z Oregon Grape korena, kapsule urcene pre kozne choroby v ktorych je kombinacia extraktov z roznych bylin (sarsaparilla, juniper berries, neem, oregon grape root, bitter sweet extract) , vit. C (1g denne), mineralnu mucku, rano + vecer psyllium a k tomu enzym Quercetin a Bromelin.
Moze sa stat ze sa ten kozny zapal tak radikalne zhorsi akonahle som zacal brat tieto doplnky vsetky? Co to moze znacit? Neviem ci je to skor jav negativny ci pozitivny, kedze z roznych studii sa mi javi, ze na to, aby sa mohli rozne rany a ci zapaly hojit, sa stav najprv prechodne zhorsi rapidne a az potom nastupi liecebny ucinok. Co myslis?
Dalsi moj krok smeruje k vytestovaniu na potravinove intolerancie, pretoze mam podozrenie ze v mojej strave sa permanentne nachadza nieco co mi skodi a pozorujem to uz dlhsiu dobu, len bez testu to nie je sanca zistit nakolko sa nejedena o prudku reakciu typu alergia, ale ma to "dozvuky" kludne aj o 3-5 dni.
Co si o tom zapale myslis?? Vopred dakujem.
Naposledy upravil: Breston (2011-01-10 11:07:01)