Ten pancreatin od NOW food je istotne good tiez a ten sa rozpusta v zaludku:) je dobry na travenie , dava sa hned po jedle alebo pocas jedla... stiepy rozklada tuky/bielkoviny/sacharidy uz v zaludku priamo a tak to potom cestuje dobre natravene do criev
Ja co som TI vravel je ,,entericky'' to znamena ze sa TI nerozpusti v zaludku (pokial tam mas zdrave kysle prostredie) ale rozpusti sa az v crevach kde vlastne sa spotrebovava tiez na rozpustanie dotravenie potravy a to co sa nespotrebuje sa absorbuje cez crevo do krvi a roznasa sa tak po celom tele a cisti rozne utvary v tele... (cysty,polypy... atd) To je take na detox dobre na ocistu ..lebo v tych davkach doporucenych vlastne zaplnis telo enzymamy
Ak mas problemy s travenim tak istotne ten od NOW si davaj
Ak sa chces cistit t.j. uz creva atd tak tie entericke
Mozu sa pouzivat aj naraz .... tlačí Ťa len penazenka v tomto prípade
RNG mi pisal minule:
Do krvi sa absorbuje prakticky vsetko, co ma molekulu pod 25 000 Dalton.
A telo samotne vyraba traviace enzymy v pankrease, slinnych zlazach, aj v crevach, a na cistenie a rozlozenie roznych latok dalsie v peceni,.
Nespotrebovane traviace enzymy v crevach sa tak isto absorbuju do krvi a tak sa roznesu po celom tele a rozkladaju rozne zamorenia a neziaduce utvary.
Mnohe biele krvinky maju tiez rozne enzymy, ktorymi cistia zamorenia a potlacaju rozne mikroby tak, ze ich rozlozia.
Su aj enzymy, co su potrebne na rozne procesy v tele, ale o tych sa tu velmi zriedkavo zmienujeme.
Naposledy upravil: letto (2015-05-26 15:38:37)