Aj keby RNG bol šarlatán tak čo z toho má? Azda vlastný eshopy kde sa predávajú vyž. doplnky? Nemá z toho nič, mohol si normálne žiť svoj život a na nás kašlať. Takto nám poradí a kto nechce fajn nech si dá napr. mandle odstrániť ved len preťažujú telo sú tam úplne zbytočne.
Náš svet je tak zlý, že by ste ani neverili finty aké skúšajú na ľudí sú neobmedzené. Mne je fuk, píšte si čo chcete, že som konšpirátor atď mňa to len posilní :-)
//Uprava
Ak by to bol šarlatán tak tu bude mať aj reklamy a nejako speňaží toto fórum. Vidíte tu nejaké náznaky? Ja veru nie a dokonca on toto fórum dotuje svojím časom! Ukážte mi jedného šarlatána ktorý by to robil zadarmo!!! Šarlatán by šarlatánil! RNG nepíše z cesty a píše len vtedy ak vie, nehrá divadlo a píše k veci!
A aj keby vlastnil nejaký eshop tak kupoval by som len tam, hoci drahšie ale zato by tam boli len účinné výživové doplnky a určite popis ktorý by sme inde nenašli! Nečudujem sa, že nemá eshop na SK lebo tu je chorá politika čo sa týka podnikania (živnostníka) a iné nahnité systémy v tejto neprávom zvanej republike.
Napísal som to pre tích ktorí sú na pochybách o dôveryhodnosti RNG!
Naposledy upravil: Repkar (2015-03-31 12:59:12)