1

Téma: Lovci šarlatánov a RNG

Ahoj RNG, trocha som bludil po internete a nahodou som nasiel toto: https://sk-sk.facebook.com/LovciSarlata … 9229887661

Komenty uplne na spodu. Tyto novodoby inkvizitory ta oznacuju za sarlatana. Zasmial som sa a myslim ze sa zasmejes tiez.

A potom este tu: https://sk-sk.facebook.com/LovciSarlata … 4336620484

Naposledy upravil: mass (2015-02-20 00:03:29)



2

Re: Lovci šarlatánov a RNG

Nuz aj sa s takymi, casto farmaciou platenymi "odbornikmi" ani nezdrzujem. To je zbytocna strata casu.
Farmacia je len v USA vyse 800 miliardovy dolarovy bussiness, pricom zlozky na lieky stoja len maly zlomok ceny farmaceutik, casto az pod 1%!!!. Takze maju hromady penazi na reklamy, kupovanie si "odbornikov" ovplyvnovanie lekarov politikov  a boj proti konkurencii doplnkov.



3

Re: Lovci šarlatánov a RNG

Treba ich nechat, nech sa dopuju farma lentilkami..
Aspon to preriedi populaciu, je nas prilis smile
Je to krute, ale je to tak..

Lovci sarlatanov nemaju ziadnu inu pracu, keby je tam aspon ze lovci Politikov-Zlodejov.. Ale evidentne na to gule nemaju, tym ich pozdravujem.



4

Re: Lovci šarlatánov a RNG

.



5

Re: Lovci šarlatánov a RNG

Aj keby RNG bol šarlatán tak čo z toho má? Azda vlastný eshopy kde sa predávajú vyž. doplnky? Nemá z toho nič, mohol si normálne žiť svoj život a na nás kašlať. Takto nám poradí a kto nechce fajn nech si dá napr. mandle odstrániť ved len preťažujú telo big_smile mad sú tam úplne zbytočne. big_smile

Náš svet je tak zlý, že by ste ani neverili smile finty aké skúšajú na ľudí sú neobmedzené. Mne je fuk, píšte si čo chcete, že som konšpirátor atď mňa to len posilní :-)

//Uprava

Ak by to bol šarlatán tak tu bude mať aj reklamy a nejako speňaží toto fórum. Vidíte tu nejaké náznaky? Ja veru nie a dokonca on toto fórum dotuje svojím časom! Ukážte mi jedného šarlatána ktorý by to robil zadarmo!!! Šarlatán by šarlatánil! RNG nepíše z cesty a píše len vtedy ak vie, nehrá divadlo a píše k veci!

A aj keby vlastnil nejaký eshop tak kupoval by som len tam, hoci drahšie ale zato by tam boli len účinné výživové doplnky a určite popis ktorý by sme inde nenašli! Nečudujem sa, že nemá eshop na SK lebo tu je chorá politika čo sa týka podnikania (živnostníka) a iné nahnité systémy v tejto neprávom zvanej republike.

Napísal som to pre tích ktorí sú na pochybách o dôveryhodnosti RNG!

Naposledy upravil: Repkar (2015-03-31 12:59:12)



6

Re: Lovci šarlatánov a RNG

Mnoho lekarov co praktizuju iny smer mediciny, nez je oficialne tlaceny a dokonca dovoleny su nazyvani monopolom "sarlatani". Takze pre mna slovo "sarlatan" ma dost inu napln, nez pre ludi bezne kedze tito vzacni lekari maju s tymi "sarlatanskymi" metodami znacny uspech. Inac ci mi niektyo veri alebo nie, ja tu propagujem metody vysokouspesnych lekarov, co maju svoje kliniky a ktorych prace medicky monopol sa snazi co najviac potlacit, zatajit a nebrat do uvahy.
A ja ale verim, ze v demokracii potlacanie akychkolvek vedomosti, co mozu ludom pomoct je spinavost.



7

Re: Lovci šarlatánov a RNG

Spinavost to je ale to je slabé slovo. Oni nás doslova kazia skrz potraviny.



8

Re: Lovci šarlatánov a RNG

Nuz ked poviem sprisahanie alebo zlocin, drviva vacsina ludi mi neuveri, lebo si vobec nevedia predstavit, ze by existovali na svete organizovani superbohati ludia, ktori maju svoje programy na doslova vyhubenie velkej casti ludstva, lebo sa im "nehodia" do ich planov.