101

Re: chlamydia trachomatis

Zialbohu ten GSE je bez obsahu quaternialnycy zlucenin, preto ziadne GSE dnes neodporucam len citricidal, profesional, co najdes napr v Hoogle
Davka NAC je 2 x 600 az 1200 mg.
Co robia Slovenski  colnici ti neviem povedat, zalezi to od toho, na koho narazis.

102

RNG napísal(a):

Zialbohu ten GSE je bez obsahu quaternialnycy zlucenin, preto ziadne GSE dnes neodporucam len citricidal, profesional, co najdes napr v Hoogle
Davka NAC je 2 x 600 az 1200 mg.
Co robia Slovenski  colnici ti neviem povedat, zalezi to od toho, na koho narazis.

Vdaka za odpoved. Ano, mam ten citricidal professional, nie gse. Prepacte, zle som sa vyjadril. Inak na vasom fore som sa docital, ze do 22 eur sa dph neplati, a kedze som to prekrocil, platil som dph. Takze z toho mi vychadza ze jedinou cestou je objednat si tovar len do 22 eur a nemal by som platit, spravne? P.S. do tych 22 eur sa musim zmestit aj s postovnym, alebo je to len hodnota tovaru?

103

Tam ti zialbohu poradit velmi neviem, ale iherb nedava do ceny postovne. Inac som pocul , ze tie lisky colnici clia celkovu cenu zasielky,   tj vcitane postovneho, co je ale proti zmyslu zakona, ktory ma clit len tovar.

104

Obraciam sa na Vas s dalsim problemom.
3x som sa uz liecila antibiotikami na pohlavne chlamydie, ktore som zrejme dostala kvoli navstevam bazenov a zopar krat aj saun, co samozrejme uz nenavstevujem.
Naposledy, po liecbe, som mala vysledky v poriadku, ale aj napriek tomu sa necitim dobre.
Intenzivne ma svrbia vnutorne pysky, niekedy citim svrbenie aj v pošve, pri pohlavnom styku, ktory mam so stalym partnerom, citim vo vnutri akoby na konci pošvy bolest, po styku mam v pošve svrbenie a palenie.
Menstruaciu mam pravidelnu, antikoncepciu neuzivam, bolesti v podbrusku nemam, len pred zaciatkom menstruacie.
Mohli by tieto tazkosti suvisiet s tym, ze mam stale v tele chlamydie, ktore viem, ze sa vedia ,,skryvat,,
Umyvam sa len cistou vodou, alebo pouzivam penu, ktoru mi odporucil moj gynekolog a to GINEXID, spodne pradlo nosim bavlnene a periem ho bez avivaze..
Taktiez mam problemy, co sa mocenia tyka a to, ze mam caste nutkanie na mocenie s tym, ze musim tlacit, aby som sa vymocila.
Dakujem.

105

Nuz to moze byt problem z roznych nakaz, nie len chlamidie trachomis ale aj rozne streptokoky, stafylokoky aj candidy a podobne. Skus brat citricidal, oreganovy olej , a berberine. Toto adresuje rozne nakazy, co tam mozes mat. Najma po brani antibiotik, co ti znicili probioticku crevnu floru si stratila znacnu cast imunity v celom tele, takze sa ti tam mohli usadit rozne ATB vzdorujuce nakazy.
Co najskor si obnov dobru crevnu floru branim mikrovklaknin a probiotik. To samozrejme okrem spomenutych antimikrobialnych latok

Naposledy upravil: RNG (2015-03-02 18:18:47)

106

Dakujem za odpoved.
Pozerala som si ten berberine a je to dost drahe,existuje tomu nieco podobne za prijatelnejsiu cenu? neviete mi poradit?
Co sa tyka probiotik,brala som Pearls YB,mozem pokracovat v uzivani tychto? alebo viete o niecom lepsom?
Dakujem smile

107

Nuz zatial berberine, kedze je to silny vytazok (vyse 100:1)  nebude asi velmi lacnejsi. Probiotik je hromada roznycy pearls su dobra forma. Ale co je najdolezitejsie, je ich krmit a rozmnozovat, lebo v crevach ich musi byt aspon 10 000 krat tolko, ako v tych malickych kapsulkach

108

Dakujem smile
Pan rng,ako uzivat ten citricidal+oreganovy olej+berberine?

109

Citricidal, profesional, 35 kvapiek do litra vody.
Oreganovy olej ten z firmuy NOW, 3 x 2 kapsule.
Berberine, na znacke nezalezi, 2 x 1 gram.

110

Dakujem!
Este mam par otazok..
1. ten citricidal vo vode mam pit ako? po malych mnozstvach,napr. 2 deci? alebo este menej?
2. oreganovy olej a berberine mozem brat naraz? alebo tam musi byt nejaky casovy odstup? mam to uzivat spolu s jedlom,alebo aj na lacno?
3. okrem tohto budem uzivat aj ten retinyl palmitate + vitamin D + zinok + lutein a teda,mozem to vsetko uzivat? alebo tieto vsetky produkty sa nesmu uzivat spolocne?
4. citricidal + oreganovy olej + berberine mam uzivat dovtedy,kym neodzneju tie priznaky?
Vopred dakujem smile

111

1. citricidal sa pije po malych glgoch, povedzme napriklad kazdych 15 minut, cez den.
2. oreganovy olej a berberine mozes kludne brat spolu s jedlom, najmä oreganovy olej. Ja som aj skusal si dat berberine aj na lacno a nerobil mi ziadne problemy. Ale daj to pre istotu s jedlom, tak to najmenej zatazuje zaludok.
3. ziadny problem, vsetky uvedene mozes uzivat spolu.
4. doplnky treba uzivat, tak dlho ako ich budes potrebovat, ale tieto uvedene mozes pouzivat aj neobmedzene dlho.

112

Detto

113

Velmi pekne dakujem! smile
Dalsie otazocky..
1. mozem tieto produkty, zopakujem, retinyl palmitate, zinok, vitamin D, lutein, citricidal, oreganovy olej, berberine, uzivat spolu s liekmi MAGRILAN? tento liek uzivam na OCD,raz denne.
2. uzivam aj ZENARO antihistaminika, je to v poriadku?
3. mam k tomu vsetkemu uzivat este aj NAC? alebo to nie je potrebne?
Dakujem dakujem!! smile

114

Magrilan/fluoxetine, tiez znamy ako prozac a ine ma jediny dobry ucinok SSRI, inac hromadu skodlivych. Odporucam ti ho nahradit podla potreby, obcasnymi davkami vytazku z st John's wort, ako napr jednorazova davka 3 kapsule z tohoto
http://www.iherb.com/Paradise-Herbs-St- … l&ic=1
ine znacky nemaju casto ucinny obsah hypericinu al najma hyperforinu
Levocetirizine ma triez hromadu skodlivych postrannych ucinkov,
http://www.drugs.com/sfx/levocetirizine … fects.html
takze ked mas pouzivat antihistaminika na alergie, pouzi skor Quercitin v davkach 3 x 600 mg.
Co sa ako kombinuje pri pouzivani chemikalii neviem presne ale z menovanych nevidim nic, co by malo vytvorit zle kombinacie
NAC a serrapaptaza su proti zahlieneniu a mozes ich pouzivat kedykolvek , podla potreby.

115

Dakujem! velmi pekne smile Teraz ste ma velmi potesili, ze aj tieto ,,lieky,, mozem nahradit niecim, co nebude skodit mojmu telu,  dakujem za to wink
Mam na Vas este dalsie otazocky, takze..
1. Quercitin v davkach 3 x 600 mg mam takto uzivat denne?
2. v inych prispevkoch spominate, ze NAC je odmaskovac, ktory je potrebny uzivat, aby spolu s citricidalom a oreganovym olejom zabili tie rozne nakazy v nas a teda : moja liecba citricidal + oreganovy olej + berberine, bude dostacujuca? alebo mi treba uzivat NAC, aby tento pripravok najskor odmaskoval nakazu v mojom tele
3. viete mi odporucit nejaky lecitin?

116

1. ano
2 odmaskovace ako NAC alebo serrapaptaza su potrebne pre rozne maskovane mikroby, inc ich nevynicis. Maskovanie totiz nedovoli dostatku antimikrobialnych latok sa do nich dostat.
3Lecitin, cisty prasok alebo granulat  dostanes doma lacno z firmy Vemica.

117

Dakujem smile
Takze pan rng ako teda? Mam si zadovazit aj ten NAC? alebo v mojom pripade to nie je potrebne?

118

Odporucam alebo NAC alebo serrapeptazu. NAC je lacnejsie  Ma to trvanlivost najmenej 2-3 roky a za ten cas iste budes zahlienena, alebo dostanes nejake mikroby, co sa maskuju.

Naposledy upravil: RNG (2015-03-08 15:43:01)

119

Dobry den pan RNG,

Spominali ste na viacerych miestach na fore, ze pri liecbe chlamydii sa moze prejavit Herx reakcia z mnozstva uvolnenych toxinov z uhynutych mikrobov. Doporucujete preto mikrovlakniny plus probiotika, aby to telo vedelo dat zo seba von.

Avsak spomenuli ste aj, ze pri velkom zamoreni tela je dobre si precistit popritom aj pecen, lebo zachytava tie jedy. Moja otazka je, ze zedy si mam davat prostriedok na precistenie pecene? Vecer spolu s alebo pred probiotikami?, alebo je lepsie pocas dna ked clovek berie kuru na nicenie mikrobov?
P.S. Aky ma byt najmensi odstup medzi poslednou davkou protimikrobnej kury a uzitim probiotik aby nedoslo k zniceniu probiotik?

Vdaka za odpoved.

120

Precistenie pecene je aspon 20 denny proces, lebo sylimarin len trochu zvysuje vylucovanie zlce, ktoru musis zachytit/nasaknut do mikrovlaknin, inac sa reabsorbuje v crevach spat do krvi a odfiltruje/ulozi spat do pecene.
Medzi antimikrobialne a probiotika daj aspon 3 hodiny odstup.

121

RNG napísal(a):

Precistenie pecene je aspon 20 denny proces, lebo sylimarin len trochu zvysuje vylucovanie zlce, ktoru musis zachytit/nasaknut do mikrovlaknin, inac sa reabsorbuje v crevach spat do krvi a odfiltruje/ulozi spat do pecene.
Medzi antimikrobialne a probiotika daj aspon 3 hodiny odstup.

Vdaka za odpoved. Uz len jedna vec:
Kedy a ako pouzivat sylimarin? Vecer spolu s probiotikami, alebo je lepsie urobit urcity casovy odstup medzi nimi?

A ake ma byt poradie? t.j. bud najprv sylimarin  a potom probiotika,  alebo najprv probiotika a potom sylimarin?

vdaka za odpoved.

122

RNG napísal(a):

Odporucam alebo NAC alebo serrapeptazu. NAC je lacnejsie  Ma to trvanlivost najmenej 2-3 roky a za ten cas iste budes zahlienena, alebo dostanes nejake mikroby, co sa maskuju.

Dakujem smile
1. NAC mam uzivat v akom mnozstve?
2. co sa tyka toho citricidalu, ak by som mala na zaciatku tazkosti so zaludkom, mozem na zaciatok uzivat len pol litra? a potom postupne prejst na ten liter?

123

Davka NAC je 2 x 600 az 1200 miligramov.
Ked mas problemy so zaludkom pri pouziti citricidalu, tak si ho rozried viac, povedzne 35 kvapiek do 1.5 litra vody
Alebo na zaciatok z toho vypi postupne len polovicu

124

Dobry den pan RNG,

Chcem sa spytat este ohladom uzivania syliarinu resp. pestreca. Cital som, ze da sa uzivat pocas dna, no najucinnejsie je to vecer pred spanim. Avsak pred spanim je treba brat aj probiotika. Preto mam 3 otazky:

1. Kedy mam uzivat sylimarin?  Pocas dna ked beriem liecbu, alebo az vecer spolu s probiotikami?

2. je potrebne urobit urcity casovy odstup medzi sylimarinom a probiotikami?

3. Ake ma byt poradie? Najprv sylimarin  a potom probiotika,  alebo najprv probiotika a potom sylimarin?

P.S. Je potrebne zahajit ocistu pecene hned pocas antimikrobialnej liecby, alebo staci zacat neskor napr. po 1 mesiaci, ked sa v peceni nahromadia odumrete skodliviny

vdaka za odpoved.

125

RNG napísal(a):

Davka NAC je 2 x 600 az 1200 miligramov.
Ked mas problemy so zaludkom pri pouziti citricidalu, tak si ho rozried viac, povedzne 35 kvapiek do 1.5 litra vody
Alebo na zaciatok z toho vypi postupne len polovicu

Dakujem.
Opat mam na Vas otazocky smile takze :
1. ak budem uzivat NAC + citricidal + oreganovy olej + berberine, aky casovy odstup musi byt od uzitia tychto pripravkov a uzitia probiotik?
2. mozem zacat s detoxikaciou pecene, ak budem uzivat tieto pripravky, alebo mam najprv ukoncit tuto proceduru a az potom detoxikovat pecen?

126

1.   3 hodiny
2. detoxifikovat pecen mozes kedykolvek

127

RNG chcem sa spytat ohladne ročného dietata 10 kg hmotnost, ktore ma opakovane zapaly v mocovom trakte po uzivaní viacerych ATB. Bolo by mozne napr. vysypat obsah cps D-mannozy  http://www.iherb.com/Now-Foods-D-Mannos … l&ic=1 a zamiesat do tekuteho jedla /kaša atd/ aby ho takto dieta dostalo do seba? Ak ano aka by mala byt davka pre take male dieta, popripade ako často?
Dakujem vopred...

128

Dospela davka je 2 gramy kazde 3 hodiny, tj na 10 kg dieta je to zhruva 300 mg kazde 3 hodiny. Predavkovanie sa nemusis bat, je to len specialny cukor.
Nezabudaj na mikrovlakniny a probiotika, lebo po atb je imunita velmi znizena a atb vobec nemuseli byt na tu nakazu ucinne.
. Pripadne siahni aj na Berberine, hoci neviem ako to do dietata dostanes, lebo je velmi trpky Dospela davcka je 2 x 1 gram.
Odporucam aj odmaskovac NAC, a to sa da do dietata dostat lahsie , akoze "citronova voda. Dospela davka je 2 x 600 az 1200 mg a da sa to ciastocne zamaskovat ovocnymi stavami.

129

RNG napísal(a):

1.   3 hodiny

Dakujem.
Pan rng, prosim viete mi poradit, ako detoxikovat pecen?
Este nikdy som to nerobila, takze potrebujem poradit, aby som na to isla spravne.
Dakujem smile

130

diana5 napísal(a):
RNG napísal(a):

1.   3 hodiny

Dakujem.
Pan rng, prosim viete mi poradit, ako detoxikovat pecen?
Este nikdy som to nerobila, takze potrebujem poradit, aby som na to isla spravne.
Dakujem smile

Na cistenie a regeneraciu je klinicky ucinny protokol doktora Berksona. Tato kura trva aspon 3 tyzdne, ale kto ma vaznejsie problemy s pecenou moze sa samozrejme ten protokol pouzivat dlhsie aj niekolko mesiacov.

Budes potrebovat 900mg silymarinu, 400 mcg selenu a 600mg ALA.
Ale dolezite je pouzivat zmes mikrovlaknin, pretoze silymarin riedi a zrychluje tok zlce a mikrovlakniny su potrebe na to, aby tu zamorecu zlc do seba absorbovali a vytlacili ju prirodzenou cestou z tela von.

131

Detto.

132

Dakujem smile
Tie produkty mam uzivat takto denne,vsak?

133

diana5 napísal(a):

Dakujem smile
Tie produkty mam uzivat takto denne,vsak?

Ano, len tie davky si rozdel na mensie pocas dna, cize myslim to tak, ze napriklad nedas si naraz 900 mg silymarinu, ale povedzme 3x300 mg, a to iste so selenom 2x200 mg a ALA je dobre pouzivat, tak kezde sa v tele zdrzi len pol hodinu, tak tych 600mg vysyp do vody a pit to cez slamku pravidelne priebezne pocas dna.

134

Perfekt. Najma to ALA  pite pocas celeho dna. Tak isto odporucam brat aj vitamin C, ktory sa tak isto zdrzuje v tele prilis kratko.

135

Dakujem za odpovede smile
1. cize tu kapsulu ALA mam otvorit?
2. ake mnozstvo vody to ma byt?
3. ak budem pit pocas dna aj ten citricidal, mozem sucasne aj to?
Dakujem smile

136

1 otvorit
2.aspon 3 deci, inac je to velmi kysle. A snaz sa pit cez slamku, nech ti to nenapada zuby.
3 Mozes samozrejme sucasne

137

Dakujem pan rng smile

138

OK

139

zdravim RNG

tak mam za sebou druhe neuspesne tehotenstvo, prvykrat sponntanny potrat v 6tt,  tentokrat missed abort v 9tt sad , viete mi nieco poradit k tomu, ze cim posilnit organizmus, alebo kde moze byt problem?

alebo ci si mam vydupat vysetrenie na hematologii - ci by to bolo na nieco prospesne v mojom pripade?

140

Nuz moze za tym byt malo progesteronu alebo vysoka hladina prolaktinu.
Znizit prolaktin sa da branim yamu
a progesteron sa da dodat prirodny, bioidenticky napr vo forme progesteronoveho kremu. Rozhodne je to ovela lepsie riesenie, nez patentovane chemicke nahrazky ako progestin, gestagen a podobne, co mnohi lekari v takom pripade predpisuju, a casto ani nevedia, ze to vlastne nie je progesteron, len chemikalia , co to ciastocne nahradza, ale za cenu privela postrannych skodlivych ucinkov.

141

Dakujem za odpoved.
ako zistim ci mam malo progesteronu alebo vysoku hladinu prolaktinu. krvne testy? hormonalny profil? hematologia?
aby som vedela, co teda zacat brat.

142

Samozrejme to sa zistuje z krvi, divim sa, ze si si hnet po prvom potrate nenechala zmerat hormonalne hladiny. To je prva zalezitost v takom pripade.
Samozrejme aborcia moze byt aj z roznych inych dovodov, od chemikalii, roznych liekov, roznych nakaz v tele a podobne.
Casto telo vyhodi aj plod, ktory je nejak nedokonaly, matka priroda to tak zariadila automaticky.

143

Nevedela som a lekari na SK riesia mozne priciny az po druhom potrate. Je to tak nastavene systemom. Kedze bol prvy potrat velmi skory a spontannny, ani sa to nejak nesleduje. Berie sa to ako bezna prirodzena vec.
Dohliadnem na to, aby mi spravili horm.profil. Aj ked, asi nejaky cas po cisteni to az bude mozne, teraz by to asi vysledok ovplyvnilo.
Dakujem.

Naposledy upravil: sophie (2015-03-23 09:27:56)

144

Nuz potraty su bezne a prirodzene, povacsine. Najma skore a teda im lekari velmi nevenuju pozornost.

145

Dobry den pan RNG,

uz mi doslo NAC a potrebujem si objednat dalsie. Doteraz som bral NAC od firmy NOW: https://www.swansonvitamins.com/now-foo … ize=NWF334
No nasiel som aj lacnejsi priamo od swansonu: https://www.swansonvitamins.com/swanson … g-100-caps
rozdiel medzi nimi je takmer 5 dolarov. Je rozdiel aj v kvalite? Ktory si mam podla Vas objednat?
Vdaka za odpoved.

146

Doplnky treba vyberat vzdy podla obsahu nie podla znacky, samozrejme aj cena rozhoduje.

Tie co si uviedol su na obsah uplne rovnake, ale ten od swansonu je dokonca cenovo vyhodnejsi.

147

Detto.

148

Krasny den pan rng smile
Potrebujem vasu pomoc hmm
Dnes som zacala liecbu : citricidal + oreganovy olej + berberine + probiotika, potrebujem vasu radu... Citricidal ste mi odporucili dat 35 kvapiek do litra vody, oreganovy olej 3 x 2 kapsule a berberine 2 kapsule denne.
Od rana som zatial vypila len pol litra vody s 15 kvapkami citricidalu, oreganovy olej som zobrala len 2 x 2 kapsule a berberine len 1 kapsulu, kedze som nevedela,ako bude reagovat moje telo.
A teraz prejdem k tomu, co ma trapi. Po druhej davke oreganoveho oleja mam problemy so zaludkom, velmi citim ten oreganovy olej, akoby sa mi vracal spat, takze dnes si uz ani nebudem moct dat dalsie 2 kapsule, inac by to slo na 100% von a teda, ak moje telo nebude znasat oreganovy olej, je aj nejaka ina alternativa, alebo to budem musiet nejako zvladnut?
A taktiez ma trapi ten citricidal, uz teraz mam co robit, aby som vobec dokazala vypit pol liter, neviem si predstavit, ze to ma byt este raz tolko, kedze moj zaludok reaguje, citim tazobu na zaludku a samy oreganovy olej hmm Neviem pan rng, ako mam teraz postupovat?

149

Ten citricidal, ked nevypijes ten 1 liter za den, kludne ho mozes vypit aj v priebehu 3 dni.

Ten oreganovy olej vzdy pouzivaj s jedlom, pretoze je to silna korenina, ktora ak sa rozpusti moze palit zaludok, pazerak a hrdlo. Ale ked to davas vzdy s jedlom, tak sa to v podstate s potravou "rozriedi" a nebude to nijako palit.

150

Ked sa ti entericka kapsula rozpusti v zaludku, to mas jasny dokaz, ze mas zaludok nekysly, tj ze si musis kyseliny doplnat, inac ti nebude poriadne travit ani nebudes mat antimikrobialnu zaludocnu barieru
Ja tiez nemam dostatok kyselin, preto si ich musim doplnat, aby sa mi ta stiplava korenina nedajboze v aludku nerozpustila. A aj tak to beriem nielen s kyselinami, ale aj s jedlom, resp po jedle na plny a dostatocne kysly zaludok.