Téma: Liečba endometriozy
Ahoj RNG, chcem Ťa poprosiť o radu.
V r. 2007 mi bola odstránená endometrická cysta aj spolu s jedným vaječníkom. Potom som spontánne otehotnela a načas sa cysty neobjavili. No vo februári tohto roka sa objavila cysta znova, samozrejme teraz na tom druhom ešte zdravom vaječníku, momentálne cca 4 cm. Asi polroka dozadu pred jej objavením som mala dlhodobé problémy s trávením, vyskytovali sa hnačky, nadúvanie a plynatosť, zhoršila sa mi kvalita pleti, robí sa mi akné v takom stave, ktoré som nemala ani v puberte. Takže určite to bude mať súvislosť so zamorením buď tráviaceho systému alebo pečene, určite aj hormóny budú rozkolísané, príznaky PMS sa mi objavujú už aj cca od stredu cyklu.
Chcela by som ešte dieťa, lekár mi odporučil spontánne otehotnieť, čo s cystou je značne sťažené a neúspešné. Preto Ťa prosím o popis všetkých doplnkov, ktoré by som mala podľa teba užívať, jednak aby sa mi podarilo cystu odstrániť, alebo aspoň zmenšiť, prečistiť organizmus od nejakej pliagy a následne niečo na podporu otehotnenia. Viem je toho veľa, ale myslím, že Tvoje rady sú super a pomohli už veľa ľuďom.
Ďakujem veľmi pekne.