Ahoj, RNG tak na muzovi som na tie lupiny a seboreu vo vlasoch vyskusala aj Zinkovy sampon aj Nizoral ale bez uspechu. Oreganove kapsule som uz objednala.. Chemikaliu Ciclopirox vynecham,ani ja nechcem pouzivat tieto latky,ale dakujem ze si mi to povedal nevedela som ze sa jedna o chemikaliu. Este chcem vyskusat Cutis help s KONOPE 10%, alebo Ducray Kertyol obsahuje SIRU a KYSELINU SALICYLOVU. Myslis ze moze byt KONOPE v tejto koncentracii ucinne alebo ta sira a kys. salic?
A este sa spytam, moj muz ma 42 rokov, cca 3 roky ma prebuchavanie srdca, bol uz na vysetreniach ale nic nezistili, potom sme si mysleli ze je to psychika, tak jedol B stress complex a lubovnik,ale ziadna zmena, vcera mal tlak 180 na 120 pulz 120 a to rano po prebudeni z postele,srdce mu buchalo o zivot, ma predpisany CONCOR 5, trosku ked to berie tak mu to prebuchavanie ustupi ale nic moc. Co to moze sposobovat, alebo co by bolo dobre nasadit? Vacsinou ma tlak v poriadku len ma to prebuchavanie, to ho potom stresuje a tlak mu vyskoci.
Dakujem za odpoved