Ja som v cca. 8 týždni tehotenstva. Mala som 2 dni... miniatúrne špinenie. Išla som k doktorke lebo som sa vyplašila jedným článkom (pôvodne som chcela ísť až na konci 12. týždňa aby ma zbytočne neultrazvukovala)
Zmienila som sa jej o miniatúrnom špinení (že 1x za deň som mala troška hnedého na toaleťáku) a samozrejme mi hneď chcela predpísať Duphaston. Ani mi nepovedala, že sú to hormóny ale, že také tabletôčky. No mala som dosť, ona to prezentovala ako cukríčky.
Samozrejme som ich odmietla lebo už dávnejšie som čítala o ich negatívach, ktoré prevyšujú pozitíva.
Ja som si nedávno prečítala krásnu vetu.
Príroda robí úžasnú a prísnu kontrolu kvality. To znamená, že ak nie je všetko na 100% telo vie čo má robiť. Ja viem, že ženy čo potratili by na mňa mohli spustiť spŕšku nadávok, že som necitlivá (je pravda, že ja som to ešte nezažila) ale myslím, že ako štatistiky udávajú 20% teho. končí potratom je normálna vec, ktorá sa vždy diala, len teraz je doba kedy vieme všetko zachytiť od začiatku, ultrazvukovať, pozorovať a tak veľmi do toho rýpať, že to niekedy nie je dobré.
ešte k tej kyretáži. Je aj iný spôsob menej invazívny a dôstojnejší pre telo aj dušu a to je vyčkávacia metóda.
To znamená, že počkať kým telo samé spraví očistu, na ktorú je 100% pripravené a naprogramované.
prikladám jeden krásny článok.
http://www.zenskekruhy.sk/tehulky/ked-n … d-abortion