Téma: Zub bez nervu
Mal som niekolko 10 rokov zaplombovany zub, z ktorého bol predtým vybraty nerv. Pred rokom ma zacal boliet. Lekar mi ho vycistil, zaplomboval. Asi po 2 hod. ma zacal priserne boliet.
Lekar mi ho znova otvoril asi 5x -navstev u neho-vycistil a znova zavrel-vložkov. Po ca 3 hod. znova sa to opakovalo. Chodim uz takto skoro rok a vzdy ked mi ho lekar osetrí, da tam vlozky a zasadruje, musim ho najneskôr do 4 hod otvorit pre prisernu bolest.
Vytvoria sa tam plyny a boli.
Staci malu dierku a je OK. Uz som takto prisiel o 4 zuby. Dole uz mam vzadu len jednu sedmicku a chcel by som si ju udrzat. Inac ma neboli.
Doma ho cistim diery-kanaliky po nervoch, specialnym "zubatou" ihlou . Ked je otvoreny neboli.
Aj si davam do neho na 24 h. vatu s Alpou s vyluhovanymi hrebickami, aby mi nepachlo z neho.
Len pre informaciu.Mam aj problemi s Candidou v krvi.
Na Candidu beriem vsetko mozne pomali ustupuje. Probiotika 3x2 denne 3 druhy, Doplnky /Oreganove, zazvorove, Citritidal tablety 250 mg, Olivovy extrakt, curcumin/, a rozne caje antibakterialne -oreganovy, zazvorovy-cerstvy-.Lapacho, Vilcacora, hrebicky ,skoricovy-cajovu lyzicku kopcom na 1 lit. a este ine na precistenie....
Proste v tom zube bude asi aj iny problem ktory mi robi zapal ako od Candidy.
Viete poradit nieco co do neho davat? Da sa nejakym roztokom preliecit a potom skusit zavriet, aby nebol otvoreny?
Ďakujem.
Ide mi o to do coho namacat vatu a davat nejaky cas do zuba a potom dat skusit zaplombovat.
Naposledy upravil: IvanBA-Sk (2014-10-27 10:20:18)