Téma: travenie, candida, cievy
Mily RNG, opat ta chcem poprosit o radu. Kedze moje problemy zahrnaju toho viac, vobec netusim, kam to napisat, tak to tu skusim zhrnut spolu, ak mozem.
Som mamicka, co dojci a radil si mi v teme rakovina, ako jej predchadzat, vycistit sa a pod., lebo mam zdravotne problemy a lekari uvazovali aj tymto smerom. Nakupila som si uz nejake doplnky, cakam na dodanie.
Postupne citam forum a zistila som, ako si mi aj pisal, ze mam zrejme malo kyselin, enzymov a pod., lebo to vsetko zacalo zlym travenim, hnackami, nafukovanim a pod. Objednala som si enzym pankreatin entericky pokryty, rozne vitaminy, betaglukany a pod., ale objednala som aj betain HCL, skusim to aj s nim, kedze asi bude potrebny. Ale teda mam si k tomu dokupit aj kalinat, ak som dobre pochopila? No a dalsia otazka k tomu traveniu, ak budem brat entericky pokryty pankreatin kvoli cisteniu, netreba mi brat este nejaky iny enzym, nepokryty, na travenie? Ak ano, tak s nejakym rozostupom? Celkovo v tych casoch, kedy co brat sa zacinam uz stracat, robim si zapisky, ale uz je toho tak vela, ze hroza.
Dalsia vec je, ze popri vysetreniach, co som teraz absolvovala, mi vo vytere z mandle nasli v nej candidu. Z coho usudzujem, ze ak je na mandliach, v crevach jej bude neurekom, mozno aj to mohlo zapricinit traviace tazkosti, ich zhorsovanie. Tak som si objednala candex, oreganovy olej (toho sa trosku bojim, kvoli mojej HIT, vraj to byva problem), citricidal na hoogle uz nemaju, ten pravy, takze zatial nic, mam doma este nejake slabe GSE tablety. Jem kokosovy olej, spravim 2-3 tyzdnovu protikandidovu kuru, ked mi pripravky dorazia. Otazka je, ci sa toto vsetko mozebrat zaroven s tym vyssie popisanym na cistenie a travenie?
No a dalsia vec, co ma trapi, su velke modriny na nohach, je ich dost, netusim ani kedy sa spravia. Nasla som tu info, ze je to zo slabych ciev a popisala som si doplnky, co treba poobjednavat. Akurat, tie veci na cievy, to vsetko mam objednavat zvlast? Teda rutin, hesperidin, diosmin, vinopectine, husperizine A? Lebo ja mam pocit, ze takto budem jest denne pomaly 100 tabliet a zacinam mat z toho obavy Zaroven odporucas serapeptazu, tu mam este doma, lebo som pouzivala na prinosne dutiny, mam 120000 IU. Kolko jej brat v tomto pripade, ked mam stale tie modriny? Nemoze uskodit take riedenie krvi? A zase to vsetko mozem brat spolu, s vyssie spominanym?
Zaroven ma na zadnej strane stehna nieco boli, akoby vnutri, neviem to lokalizovat, ci v svale, zile alebo co, ale uz to trva asi tyzden. Stale si to tam nahmatavam, nic necitim, len to proste pobolieva. A z toho, ako si to nahmatavam, tak samozrejme sa mi tam uz spravili modriny, pritom netlacim, ani nic. Vobec neviem, akym smerom sa uberat, co to moze byt.
Plus este jeden problem, dnes v noci som sa zobudila s trpnutim prstov, bolo to neprijemne. Nemala som nic prilahnute, lezala som na chrbte. Viem, ze toto sa neda len tak diagnostikovat, ale ci spolu s tym, co tu uvadzam, ti nieco nenapada. Zaroven mam niekedy pocit stazeneho dychania, to neviem, comu pripisovat, ci traveniu alebo ieco ine, vobec netusim. No a mala som to aj v noci, pri tom trpnuti prstov. Po chvili to preslo, po niekolkych minutach.
Dakujem velmi pekne za radu, som uz nestastna z toho, do akeho stavu som sa dostala, ze uz ani neviem, co skor riesit.