1

Téma: Sauna/Plavanie a problemy z kostami

Dobrý deň ja mam problémy z kostami... strašne ma bolievajú pukaju .... včera mi ortoped povedal že mam chodiť plávať čo si chcem vybavit zadarmo plavaren po znamosti aby som tam bol každý druhý/treti den su tam aj sauny ja sa chcem spýtat je dobre chodit do saun atd...? ked ma človek problemy z mineralmy??? tiež mavam malo megnezia.. proste celkovo či to nepomaha nejak ešte viac odburavat tie mineraly z tela alebo vitaminy ta sauna pripade aj plavanie...

inak kde zoženiem tie bone essencial ked na swansone ich sice maju ale nedaju sa kupit?

na čo telo potrebuje vápnik/horčik na čo hlavne??kedže mam problemy z kostami moje telo okrada kosti o tieto látky ja sa  pýtam kôli čomu alebo kôli komu(bakterie...) telo mína tieto mineraly tak že mi ich až bere z kostí?? 

čo sposobuje podraždenosť nervov (myslim že su velmi citlivé) a čo na obnov podražených nervov DHA a rybie oleje? je vápnik a horčík aj v nervov?? ja len že či nemam tie nervy podraždene kôli nedostatku vapnika horčika ak sa to nachadza aj v nervoch

ďakujem bol by som veľmi rád ak by ste mi odpovedal na všetko inak tie kosti je asi otázka aj žaludka... ale tak ked mam poškodeny žaludok alebo vstrebavanie živýn načo moje telo bere vapnik a horčik z kosti? prepačte za taketo otázky možno vam to príde divne ale mne to veľmi pomože ďakujem

2

Re: Sauna/Plavanie a problemy z kostami

Nie je len Bone essential, ale napr z iherb dostane Bone strength tiez extra vitaminy D-3, K-2 a spirulinu.
Mineralu su tie, co v nervoch vodie elektricke signaly. Tj ked ich mas nedostatok, signaly sa poriadne nevedu, co usti az k trpnutiu=tetania. A kedze telo ich potrebuje pre vedenie nervovych signalov, tak ich odburava z kosti, ked ich nevie dostat dostatok z potravy. Teda okrem inych bpouziti mineralov na rozne procesy v tele.
Travenie a absorbciu si treba napravit za kazdu cenu, inac to vedie k stovkam roznych zdravotnych problemov.
Podrazdenost je zalezitost mozgovej funkcie. Nervy mozu byt poskodzovane zapalmi, co sposobuju najma nase virusy, ktorychnosime v tele hromadu roznych cely zivot.
DHA potrebujes na regeneraciu poskodenych nervovych obalov

3

takže ak to mam chápať telo bere živiny z kosti aby mohlo živit nervy ??

inak ta podrždenosť, čo presne za mozgovu funkciu? Stres??

4

Ano. Nervy nemozu viest signaly bez vodicov , ved nie su urobene z kovov, ale maju vo vnutri roztok mineralov, tj ionov a kationov, co su nosice prudu.
Stres, rozne narusene hladiny neurotransmiterov, zly spanok ,zapalove procesy v tele, zamorenia atd, to vsetko moze sposobit podrazdenie nervov.

5

dobrý deň rng mam zapal v žaludku dnes som bol na endoskopii čo si mam dat proti zapalu??? tiež mavam tlak na hrudi.. a pred týždnom a pol som mal kašel a kusok zvýšenu teplotu a zimnice bojím sa že mam zapal pluc čo je na zapal dobre aj pluc aj v žaludku??? zajtra idem za obvodnov... nech zisti či nejde o zapal pluc... boli to najmä okolo srdca a čo je dobre ako prevencia proti zapalom?

6

Zapal zaludka je z mikrobov, a mikroby sa mozu v zaludku rozmnozovat len ked tam mas NEDOSTATOK  kyselin. Tak sa mozu rozmnozt v zaludku rozne skodlive mikroby zo surovych jediel a vyvolat nielen zapal, ale aj otravu zaludka a to vsetko nakoniec prejde do criev, tj premnozene skodlive mikroby a ich toxiny a telo sa to bude snazit vyhodit hnackou.
Otravy sposobuju zapaly po celom tele, bolesti, slabost, znizenu imunitu a to je cas ked mozes nieco extra nachytat, co by normalne silne telo vedelo hravo potlacit.

7

Boli robene testy na ludoch ,ktori uzivali chlordioxid a nic skodlive nebolo zistene  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1569027/

8

Davka ale bola 5 mg na liter vody, tj menej, nez je potrebne na ucinne potlacenie roznych chorob, parazitov a rakovin. To bolo financovane najma  vzhladom na dezinfekciu vody vo vodovodnych systemoch