Téma: Sauna/Plavanie a problemy z kostami
Dobrý deň ja mam problémy z kostami... strašne ma bolievajú pukaju .... včera mi ortoped povedal že mam chodiť plávať čo si chcem vybavit zadarmo plavaren po znamosti aby som tam bol každý druhý/treti den su tam aj sauny ja sa chcem spýtat je dobre chodit do saun atd...? ked ma človek problemy z mineralmy??? tiež mavam malo megnezia.. proste celkovo či to nepomaha nejak ešte viac odburavat tie mineraly z tela alebo vitaminy ta sauna pripade aj plavanie...
inak kde zoženiem tie bone essencial ked na swansone ich sice maju ale nedaju sa kupit?
na čo telo potrebuje vápnik/horčik na čo hlavne??kedže mam problemy z kostami moje telo okrada kosti o tieto látky ja sa pýtam kôli čomu alebo kôli komu(bakterie...) telo mína tieto mineraly tak že mi ich až bere z kostí??
čo sposobuje podraždenosť nervov (myslim že su velmi citlivé) a čo na obnov podražených nervov DHA a rybie oleje? je vápnik a horčík aj v nervov?? ja len že či nemam tie nervy podraždene kôli nedostatku vapnika horčika ak sa to nachadza aj v nervoch
ďakujem bol by som veľmi rád ak by ste mi odpovedal na všetko inak tie kosti je asi otázka aj žaludka... ale tak ked mam poškodeny žaludok alebo vstrebavanie živýn načo moje telo bere vapnik a horčik z kosti? prepačte za taketo otázky možno vam to príde divne ale mne to veľmi pomože ďakujem