Ahoj Rng,
mam komlikovanejsiu otazku a neviem uplne, ci spada do tejto temy.
Dlhodobo mam problemy s prehnane nafuknutym bruchom. Pred 4 rokmi som prekonala v Azii otravu jedlom a bola som tam na infuziach, ibaze nemocnica bola dost nehygienicka. Vratila som sa domov s problemami s travenim a velkymi vyrazkami (tvar fazule) na tvari a na chrbte. Dlhu dobu som odparazitovala - aj liekmi. Postupne to odislo ale trvalo to hadam aj 2 roky. Travenie sa velmi zlepsilo. Teraz som sa opat vratila z Azie (ziadne traviace problemy som tam nemala, len zapal pluc a chlamydie). Brala som tu antibiotika na tie chlamydie. Momentalny stav: opat velmi zvlastne akne na tvari - hlavne lica a oblast okolo brady a brutalne nafuknute brucho. No a zapach z ust, povlak na jazyku, mravencenie v nohach a permanentne vaginalne mykozy. Pri kazdej menstruacii ma uz roky brutalne pali v posve.
Skusala som Citricidal ale mala som pocit, ze moj stav sa po citrusoch (citron, pomaranc aj citricidal) zhorsuje - hlavne to akne. Zhodnotila som, ze mam asi alergiu na citrusy. Nasadila som si Neem najskor 1500 mg na den, Mastichu (nakolko som trpievala aj refluxom kedysi), koloidne striebro (polievkova lyz 3krat denne), candimis cca 5 kvapiek 3krat denne, zeleny jacmen a chlorela. A samozrejme probiotika. Neem som minuly stvrtok zvysila na 3000mg denne. V sobotu som dostala brutalne hnacky, ktore v nedelu pokracovali a bola som nutena dat si aktivne uhlie. Nafuknute brucho kompletne odislo, hnacka v nedelu vecer ustala ale teraz sa neviem dostat na zachod. Brucho sa mi opat brutalne nafukuje a pokozka zase horsi.
Co sa tyka stravovania, dlhe roky som vegetarian, rovnako uz zopar rokov nejem mliecne produkty, lepok a chemicky cukor (cukor jem len vo forme ovocia alebo susenych datli. Sem tam si dam med, agave alebo kokosovy cukor). Po navrate z Azie som skusala kozi kefir ale mala som pocit, ze veci len zhorsuje, tak som ho vysadila.
1. co by si mi odporucal na tie traviace problemy a problemy s pletou? Stale mam ten neem, mastichu, koloidne striebro, candimis, chlorelu a zeleny jacmen. A samozrejme probiotika. Je to podla Teba candida?
2. mozem jest pri protikandidovej diete hnedu ryzu a bezlepkove ovsene vlocky?
3. mozem si dat rano po zel.jacmeni zmixovany banan so zihlavou, listovou zeleninou, skoricou a susenou kokosovou muckou?
Dakujem za odpoved
Naposledy upravil: Tyka (2015-05-13 13:46:56)