Téma: porucha nervov???
Zdravím rng už som to tu raz spomínal... že mam pocit akoby som bol velmi "elektrostaticky" proste mam dojem že mam v sebe vela "elektriny" ktora potom pri kontakte z látkov tak praska prhly alebo kope... tak ja to mam skoro na každej látke čo mam doma... na čiapke... ano.. na tričku sa mi to deje tiež na mikine tiež... a predtím sa to nedialo.. dokonca ked si rukov rýchlo prejdem po vlasoch praskaju,prhlia proste ako keby som bol nabití elektrostatikov..strašne mi to vadi... prehodim si vlasi kusok na bok a praskaju atd.. no proste ako ked si date balon alebo sačok na hlavu a šuchate.. tak ja to dokažem vlastov rukov... čo by to mohlo byt ??? da sa nejak "elektrostaticky" vybit sa?? že by to zmizlo zomna?? ma to niečo spoločne z nejakov chorob?? nervy ??? ani neviem kde som mal zaradi tuto temu tak som to dal do nervoveho.. viem že mam aj skloni k hipochondrii a strašne sa kontrolujem ale toto je neprijemne ... jedine čo mi kusok pomože je voda aj to dokým vlasy neuschnu alebo chlpy na rukach a nohach... ide o chorobu?? nedostatok/prebytok niečoho v tele?? da sa to nejak zmenit? obmedit?? strašne mi je to neprijemne ked si človek prejde po hlave a vlasi sa mu "zježia" je to divne... strašne