Téma: Alergie alebo čo?
Zdravím včera som po mesiaci jedol biele rožky.. ryby,kuracie maso,tortu proste všetko ... no ale o 12 som si dal približne 3 rožky a ryby... a začalo mi z toho bušit srdce... nebušelo stale ale take že iba 1x to buchlo tak silno a bolo to citit a stale aspon 30 minut hned som vedel že to je kôli žaludku lebo ked som nejedol pečivo tak sa mi to nestavalo čo to može byt?? stalo sa mi to po rožkoch a potom ked som prišiel z oslavy kde som jedol rožky rezne torty atd.. tak som to mal tiež ... čo som mesiac a pol nemal.. je to nejaka intolerancia na niečo alebo alergia??? čo to môže byt?? tiež chcem poznamenať že sa mi v priebehu 1-2 mesiacoch meni stolica.. raz je žlta... raz je tmavo hneda niekedy mam zapchy... bolieva ma brucho oblast nad pupkom a aj pri pupku niekedy... tiež chodím 3-6x na stolicu za den.... a je jej vela.. na to čo ziem sa čudujem že tolko toho može zomna vinst ked neratam včerajšok samozrejme... o čo by mohlo ist???? tiež chcem doplniť že ked po niektorých potravných ked si grgnem tak citim akoby pachut toho jedla.. čo to je ?
samozrejme berem enzymy a to čo odporučate.. a aj proti bakteriam a iným veciam ale to mi nepomáha takže to bude nejaka porucha asi neviete o čo by mohlo ist ?
Naposledy upravil: menma1 (2015-02-08 18:20:13)