Pan RNG, skusam uz kadeco na vyliecenie toho abscesu a zatial je liecba neuspesna, som z toho zufaly, lebo to trva uz skoro tri mesiace. neviem co by som este mohol skusit. Momentalne robim iontoferezu striebra v kombinacii s kokosakom, citricidalom a cukrom. K tomu berem denne: jod,d3 10000iu, beta glukan 3x500, vit E 400, probiotika vecer s jablkom, citricidal profesional pocas dna 45 kvapiek cca, serapeptaza 3x120000, pred par dnami som zacal entericky pankreatin 2x6g, zinok glycinat 60mg, bylinkove caje rano aj vecer...je toho kvantuk. Coskoro mi pridu mikrovlakniny, selen a vit k-2. Neviem co mam robit stym. Nevyzera to katastrofalne ale dost to vie zneprijemnit zivot ked musim okolo zadku behat niekolko krat denne a osetrovat si to. Nechapem preco to hnisa ked to nieje ani zapalene a ani vypukle. Mam to len niekedy citlivejsie ked na to pritlacim a niekedy vobec. Niekedy najdem na gaaze malinko hnisu s trochou krvi a niekedy takmer nic, neviem cim to je ovplivnene. Pocas 12 tyzdnov sa ta rana pomalinky zmensovala a teraz je len vo velkosti 1.5x1,5mm priblizne. Chcel by som vas poprosit ci by ste nevedeli zistit ako by som to mohol vyliecit. Na internete som sa docital ze operacia to vacsinou nevyriesi, ze recidiva nastane vacsinou u kazdeho niekolkokrat a niekedy vzniknu dalsie fistuly. Robili mi pred dvomi mesiacmi aj kolonoskopiu a nepotvrdili mi ziadnu chorobu.