Téma: Candida alebo niečo íne?
Zdravím všetkých čo to čítate a hlavne teba RNG, dosť si mi už pomohol hlavne na forum zdravie kde som pod menom menma
chcel by som vás oboznámiť z mojím problémom a počuť názor aj viac ľudí čo si myslia o tom.je to v podobe príbehu ako mi tie tažkosti postupne pribudajú až to dnešneho dna žiadam vás o pomoc ak ste maly,videli na internete od známeho podobne priznaky dajte mi prosím vediet čo to bolo ďakujem.
Začalo to asi pred pol rokom bolesťou hlavy krátko na to mi začalo aj bušievať srdce a mával som únavy tento problém trval stále a doktori nevedeli nič nájsť zo začiatku som mal robené: echo srdca,sono obličiek,rtg pluc,brali mi krv všade len dobré výsledky toto trvalo asi do septembra kde som dostal zápal penisu (osobne neviem či to je zápal ale bolieva ma tam) bol som na urologii brali mi moč urolog povedal že v moči nič nenašiel a poslal ma preč.Asi 3 týždne na to ma začala bolievať chrbtica niečo ako silna svalovica proste bolesti svalov ale trvalo to asi mesiac než to pomaly odznelo a niekedy ma aj občas pobolieva teraz,samozréme mam aj ten zápal stále.Asi začiatkom novembra ma začali bolievať aj nohy kĺby (od augusta som behával a plával) takže som musel prestať bolesť bola zo začiatku veľká pomaly odznievala do dnes aj teraz ma bolievajú kĺby,svaly dokonca mi pukajú kosti skoro v celom tele.koncom novebra som objednal čaj chanca piedra lebo som mal dlhodobo (asi rok) zvýšenu kyselinu močovu ktorá spôsobuje obličkové a žlčnikové kamene tak som sa chcel poistiť. Asi 3 dni na to som mal jednodnovu bolesť v pravom boku doktori mi dali nejaké kvapky a už som to nemal. Čaj som nadalej bral ale asi 2 týždne nato začali problémy z trávením, po každom jedle som sa cítil nafuknutí a stolicu som mal aj 3x do dna niekedy sa objavila aj taká žlta stolica takže som usudil že to budu problemy z pankreasom tak som 1 celý deň pil len vodu a večer ma začalo silno bolieť brucho bolesť bola silná a asi týždeň som mal tie bolesti
potom sa to vrátilo tam kde predtím zase tie nafukovanie a stolice taktiež ma občas od decembra pri niektorých pohýboch (nie vždy)
zamravenčí v rukách skoro od ramena k prstom akoby som mal poškodene nervy.A za tuto dobu som mal 2x nádchu. Taktiež mám biely jazyk. Okrem toho mam bolavu kosrč kvoli nejakému ohnutiu, niekedy nemam rannu erekciu a mam už 2 roky problémy z močením: nedokážem sa uplne vymočit a hned začat močit, v poslednej dobe asi týžden chodím močievat aj cez noc. Prosim vás som absolutne zúfaly skumam všetko čo by to mohlo byt nechcem totiž neskoro zistit nejaku chorobu ktoru budem mat na celý život mam 18 rokov a mam problémov viac než dôchodca
Toto všetko čo som písal mám aj teraz i ked nedeje sa to všetko naraz. Vyšetrenia som mal echo srdca,holter,rtg pluc,bravali mi často krv,3x sono obličiek,vyteri rtg dutín,rtg chrbtice (kde mi našli rovnu hrudnu chrbticu- čo by vysvetlilo bušenie srdca a bolest hlavy, a taktiež som mal hranične výsledky na plucne chlamydie asi pred 3 týždnami.
toto všetko su moje príznaky na nejaku chorobu po ktorej pátram už polroka aj doktori a zatial beznádejne, takže som začal držat už asi 6 den protikvasinkovu dietu,mam aj doplnky a probiotika citim sa dost unavený mavam take