1

Téma: Candida alebo niečo íne?

Zdravím všetkých čo to čítate a hlavne teba RNG, dosť si mi už pomohol hlavne na forum zdravie kde som pod menom menma

chcel by som vás oboznámiť z mojím problémom a počuť názor aj viac ľudí čo si myslia o tom.je to v podobe príbehu ako mi tie tažkosti postupne pribudajú až to dnešneho dna žiadam vás o pomoc ak ste maly,videli na internete od známeho podobne priznaky dajte mi prosím vediet čo to bolo ďakujem.

Začalo to asi pred pol rokom bolesťou hlavy krátko na to mi začalo aj bušievať srdce a mával som únavy tento problém trval stále a doktori nevedeli nič nájsť zo začiatku som mal robené: echo srdca,sono obličiek,rtg pluc,brali mi krv všade len dobré výsledky toto trvalo asi do septembra kde som dostal zápal penisu (osobne neviem či to je zápal ale bolieva ma tam) bol som na urologii brali mi moč urolog povedal že v moči nič nenašiel a poslal ma preč.Asi 3 týždne na to ma začala bolievať chrbtica niečo ako silna svalovica proste bolesti svalov ale trvalo to asi mesiac než to pomaly odznelo a niekedy ma aj občas pobolieva teraz,samozréme mam aj ten zápal stále.Asi začiatkom novembra ma začali bolievať aj nohy kĺby (od augusta som behával a plával) takže som musel prestať bolesť bola zo začiatku veľká pomaly odznievala do dnes aj teraz ma bolievajú kĺby,svaly dokonca mi pukajú kosti skoro v celom tele.koncom novebra som objednal čaj chanca piedra lebo som mal dlhodobo (asi rok) zvýšenu kyselinu močovu ktorá spôsobuje obličkové a žlčnikové kamene tak som sa chcel poistiť. Asi 3 dni na to som mal jednodnovu bolesť v pravom boku doktori mi dali nejaké kvapky a už som to nemal. Čaj som nadalej bral ale asi 2 týždne nato začali problémy z trávením, po každom jedle som sa cítil nafuknutí a stolicu som mal aj 3x do dna niekedy sa objavila aj taká žlta stolica takže som usudil že to budu problemy z pankreasom tak som 1 celý deň pil len vodu a večer ma začalo silno bolieť brucho bolesť bola silná a asi týždeň som mal tie bolesti
potom sa to vrátilo tam kde predtím zase tie nafukovanie a stolice taktiež ma občas od decembra pri niektorých pohýboch (nie vždy)
zamravenčí v rukách skoro od ramena k prstom akoby som mal poškodene nervy.A za tuto dobu som mal 2x nádchu. Taktiež mám biely jazyk. Okrem toho mam bolavu kosrč kvoli nejakému ohnutiu, niekedy nemam rannu erekciu a mam už 2 roky problémy z močením: nedokážem sa uplne vymočit a hned začat močit, v poslednej dobe asi týžden chodím močievat aj cez noc. Prosim vás som absolutne zúfaly skumam všetko čo by to mohlo byt nechcem totiž neskoro zistit nejaku chorobu ktoru budem mat na celý život mam 18 rokov a mam problémov viac než dôchodca sad

Toto všetko čo som písal mám aj teraz i ked nedeje sa to všetko naraz. Vyšetrenia som mal echo srdca,holter,rtg pluc,bravali mi často krv,3x sono obličiek,vyteri rtg dutín,rtg chrbtice (kde mi našli rovnu hrudnu chrbticu- čo by vysvetlilo bušenie srdca a bolest hlavy, a taktiež som mal hranične výsledky na plucne chlamydie asi pred 3 týždnami.

toto všetko su moje príznaky na nejaku chorobu po ktorej pátram už polroka aj doktori a zatial beznádejne, takže som začal držat už asi 6 den protikvasinkovu dietu,mam aj doplnky a probiotika citim sa dost unavený mavam take

2

Re: Candida alebo niečo íne?

Vsetko je to krasne, a ako vidis, vsetky testy lekarov neviedli nikam. Zialbohu mas poskodene travenie a absorbciu najma pre nedostatok kyselin, co nakoniec vedie aj k zniceniu crevnej flory, kde sa ti usadili miesto uzitocnych probiotik skodlive, kultury, ktore vytabaju hromady toxinov. Mas tam aj Candidu albicans, kedze mas biely jazyk.
Ked ti nasli chlamidie pneumoniae, tak mas az privela nestastia, lebo tieto celkove znizuju imunitu,ktoru mas aj tak prilis niZku pre oslabenu absorbciu zivin a znicenu crevnu  probioticku floru, tj sa na teba lepia rozne choroby.
Odporucam napravu travenia v prvom rade a zaroven bojovat proti chlamidii a candide.
Zapal penisu je kvoli candide velmi pravdepodobne, ale budes muset bojovat proti hromade roznych infekcii, co sa na teba budu lepit pri znizenej imunite a znicenej crevnej flore.

3

diky no zajtra mam endoskopiu takže tak.. dnes tie doplnky radšej neberem ale mal som dnes fakt hnusnu hnačku a včera som mal zelenu stolicu nemože niečo z následovných doplnkov trochu rozhodit žaludok? a tiež ma picha v lavom boku a dnes ako som nič nebral ma už picha menej pod rebrom pri nádychu.

Citricidal
d-manose
berberine
oreganový olej
nac
serapepptase

viem že su to doplnky na prírodnej báze ale aj prirodnými liekmi vo väčšom množstve sa da niečo spravit sice to nemusi byt vážne čo mam robit? brat to dalej od zajtra ? nemal niekto podobne tažkosti s timito doplnkamy?

4

Nic z uvedenych "nerozhadzuje" travenie, prave naopak.
Prirodna baze neznamena nic, v prirode je hromada jedov.
Ale co je schvalene ako bezpecny potravinovy doplnok, (tj lekari usudilize je neskodny) tak rozpravat o skodeni, pokial to besne neprezenies  ( alebo nemas nejaku specificku alergiu) je bezpredmetne.

5

však ved mne nejde tiež do hlavy prečo ma bolý v lavom boku dnes už druhý den to neberem a už ma to nebolý včera som mal dokonca velku hnačku.. uff  no davkujem to všetko podla toho čo hovoríš ty tak uvidím dalej teda od zajtra začnem z menším množstvom a skusim zistit z čoho to mam dik

inak dnes som bol na endoskopii a doktor usudil že nemam žiadne poškodenie,nadori,vredy atd.. takže je to vlastne už iba z virusov,bakterii,kvasiniek atd.. ? kedže mi nič nedokažu pol roka najst

inak ake virusi bakterie atd.. maju podobne príznaky na tie moje? rád by som si aj tie naštudoval ak su take

6

ešte som sa zabudol spýtat pri protikvasinkovej diete možem jest arašidove orechy?

7

Samozrejme ze mozes.

8

ja sa pytam lebo niekde píšu že by sa nemali vobec jesť a ja ich mam velmí rad a kedže su to orechy tak sa pýtam.. čital som par diet a tam boli čisla od 0-5 ktore potraviny sa maju 0-1 ktore sa možu 2 občas 3 a nemaly 4 a 5 už vobec nie a arašidove orechy su na čisle 4 to je celkom divne

9

ešte sa chcem spýtat či to može suvisiet aj s candidov lebo už 3 den som nemal stolicu a jem dost masa aj zeleniny (okrem sachardov a cukrov) ale proste nemam stolicu a mam časte vetri a su dosť zapachajuce akokeby to v črevách hnilo tiež to súvisi nejak z candidov ?

10

Ako sa kedysi hovorilo na rozne clanky"papier znesie vsetko, aj vyslovene lzi". Dnes sa to tyka aj inych komunikacii , teda aj internetu a televizie.
Zapachajuce vetry znamena naozaj hnitie v crevach a to moze byt pre nedostatocne travenie, tj nedostatok kyselin, enzymov aj mikrovlaknin, a samozrejme pre to zlej crevnej flory, kde nemas dostatok probiotik, ale podporujes si ine kultury, hnilobne a kvasne.

11

diky pekne si mi to vysvetlil

12

OK

13

Tak dnes som bol za doktrkov nech mi spravia nejake vyteri alebo zoberu krv na kvasinkove infekcie a zase nič nebude robit pretože to mam "psychicke" je sice pravda že mam dost vela výsledkov bol som aj v nemocnici a našli mi len niečo z chrbtom ale ja to proste psychicke nemám možno je to psychicke ako uzkosť strach ale to všetko len z týchto fyzických chorob píšem lebo sa chcem spýtat čo okrem kvasiniek može mat hore uvedené príznaky existuje niečo podobne nemusia to byt bakterie ale napriklad nejaký virus alebo dačo.. a čo sa týka tých čriev čo sposobuje nedostatočne travenie? može to byt aj ta candida? ked si objednam enzymi a kyselini ako dlho to budem musiet užívat aby sa mi napravilo trávenie? inak už držim tu dietu protikvasinkovu asi 10 dni no nič extra nepozorujem takže ak by to nebola candida čo to može byt? ja sa asi zbláznim z toho pátrania sad

14

Nuz ak ti doktori nevedia zistit co ti je, tak mozes vyskusat protokol proti parazitom dr. Huldy Clarkovej, je ho dostat aj na Slovensku od firmy JUKL: http://www.jukl.sk/protiparazitalny-balicek/d-70717/
No a ked candida ide tazko vyhubit na pricine moze byt aj pritomnost parazitov v tele. Ale travenie si musis tat ci tak napravit, pretoze zle travenie vedie stovkam zdravotnym problemom. Musis uzdravit aj crevnu floru a nasadzanie enzymov a kyselin pri naprave crevnej flory by malo byt na mieste. No a samozrejme nasadzat probiotika a potravu pre probiotika, cize mikrovlakniny, aby probiotika podporovali a mohli sa rozmnozovat a plne osadit creva.

Naposledy upravil: Pietro (2015-01-12 23:11:10)

15

Detto.

16

hmm ake ake enzymi by som si mal kúpit ked neviem vlastne čo mi je a tiež kyseliny  probiotika mam doma na večer jem z polkov jablka takže dokupim keed tak mikrovlakinu   inak ake druhý virusov alebo parazitov baketrii su?  existuje niečo take čo vičistí od väčšiny týchto škodlivých veci v tele?

a ešte kolko tie enzymi potom užívat aby sa napravilo trávanie?

17

Mikrobov je hromada, statisice, nielen bakterie, ale aj vvrusy plesnove a kvasne kultury, mykoplazmy, L-formy a podobne. Takze na kazde treba pouzivat ine doplnky na potlacenie. Jedina  "zazracna" pilulka na  to neexistuje.
Telo vyraba samo kyseliny a rozne enzymy, a ked ich nevyrobi dost, treba si ich doplnit,. To nie je choroba,,len nedostatok.
A to sa neda "vyliecit"
Tak ako nemozes napr vyliecit smad.
Je plno zdrojov kyselin, asi najlepsia je kombinacia Betain HCl s pepsinom To je prakticky rovnake, co nas zaludok  vyraba. Tak isto pancreas produkuje zlozitu zmes enzymov pod menom pancreatin a aj taky je na trhu prakticky identicky s nasim, z pankreasu zvierat. Davky oboch su podla potreby, tj podla velkostim jedla a schodku, tj nedostatku v tele, ktory sa musi doplnit, ked chces mat spravne travenie, absorbciu a crevnu floru.
Dobre znacky maju obsahy stanovene tak, ze staci 1 az 3 kapsule na doplnanie z kazdeho z nich. s jedlom

18

no a ked vyliečim candidu tak sa mi nenapravý to travenie s5 ? ja mam 18 rokov to mam celý život doplnat ?

inak na kvasne kulturi mam par doplnkov na plesnove funguje tiež citricidal alebo niečo take nie?   a čo pomaha ničit tie mykoplazmy a L-formy?  ale  nechapem prečo už 5 den mam problemy z črevami ako keby stale mam tie smradlave vetri a stolicu ked mam tak ma slabo hnedu farbu nie hnedu neviem či niečo nerobím zle ale berem aj serapepptase a nič proste nepomaha to ked som začal z tou dietov tak som sa citil nejak slabý a stale to tak je odkedy nejem sacharidy inak tieto problémy z črevami a žaludkom mam asi mesiac a pol však to ked vyliečim pričinu sa mi to zase da do normalu či? idem ja objednavat radšej niečo lebo pri pristupe tej doktorky sa dostanem akurat tak na psychiatriu hlavne že sam viem že to neni psychické,

chcel by som sa ešte spýtat čo okrem virusov,bakterii,parazitov ... može sposobit taketo problémy z travením? ved to mam len 1 mesiac a pol a začalo to obyčajnim nafukovaním to neni možne aby som ja teraz celý život mal doplnat enzymi pride mi to blbé a najhoršie ža aj ked berem citricidal berberine d manose  nac serapepptazu atd.. tak žiadna zmena k lepšiemu naopak mam divnu stolicu a hnusne vetri a velmi časte je to divné bože ja už by som najradšej chcel pokoj od tejto témy a riešil normalni život..

19

Vec travenia je dostatok kyselin, enzymov, mikrovlaknin a probiotik, ako to tu uz RNG niekolkokrat na fore zdoraznuje. Nedostatok z menovanych treba doplnit. Ale napriklad take mikrovlakniny, treba nasadzat stale pravidelne cely zivot, pretoze ich mame v potrave nedostatok a samozrejme obcas nasadzat probiotika, hlavne pri hnackach.
Na mykoplazmy a L-formy je vyborny extrakt z olivovych listov a este kvapky samento, banderol a coumanda a samozrejme treba aj nieco na odmakovanie tych mikrobov ako napriklad NAC alebo serapeptaza.
Ak si dast do poriadku travenie, tak kyseliny a enzymy mozno ani nebudes potrebovat, len vo vynimocnych pripadoch. Pozri, ved taka zaludocna chripka moze poskodit parietalne bunky (vyrabaju kyseliny) az tak, ze ti docasne znici vyrobu kyselin, a kedze kyseliny nam sluzia nielen na travenie, ale je to aj bariera voci mikrobom a ked nemas dostatok kyselin, tak sa potrava nedostatocne sterilizuje a tie nahodne mikroby co su na potrave sa premnozia a to casom znici crevnu floru. A takto znicena crevna flora namiesto toho, aby produkovala obranne latky do celeho tela, produkuje jedovate toxiny do tela a to sa prejavi roznymi zdravotnymi problemami.
Ale kedze si este mlady a ak mas poskodene parietalne bunky, tak sa ti mozu celkom rychlo zregenerovat, hlavne ked budes tomu pomahat.

Naposledy upravil: Pietro (2015-01-13 14:40:31)

20

hmm dobrý koment ja idem zase objednavat už mam par vecí vybraních takže sa chcem teraz ešte spýtat

ktorý je dobrý ten extrakt z oli. listov nech nekupujem zas slabe veci a samento tiež ktorý je dobrý?
pietro ako pomože poškodene bunky obnovit? čim? som zúfaly chcem byt zdravý štatný ale zatial je to pravý opak dokonca ma už prechadza aj chut na sex .. jak dedo.. sad chlapci v mojom veku riešia kočky auta a vodičaky a ja toto sad ach zavist

rng alebo hocikto čo hovorite na pitie čaju Gaba zelený čaj? je dobrý na psychiku? taktiež pijem čaj ašwahadanga alebo nejak tak zatial len pár krat je to dobré? chcem obejdnat aj tie kyselini a enzými,mikrovlakninu som už objednal

inak RNG ta kúra proti parazitom to je na prírodnej či chemickej báze? a može sa použiva zároven s timito vecmi? a možem uživat čaj chanca piedra na poistku proti kamenom? pretože mam asi rok zvýšenu kys. močovu čo sposobuje kamene.

dalej timito detoxikačnimi vecami nemožem uškodit napriklad na obličky alebo pečen? neni to nejaka zátaž na ne?

21

ešte som sa zabudol spýtat či možem jest zelene jablka pri protikvasinkovej diete? večer si davam polku ale či ich nemožem jest viac?

22

Nuz jablka a rozne bvobuloviny su najmenej skodlive pri proticandidivej diete, ale treba ich jest len minimum aj tak. Pockaj 2 tyzdne a potom ich budes moct jest bez obmedzenia.
jablka su velmi zdrave, nielen pre obsah pektinov, ale roznych vitaminov a najma antioxidantov.

23

jasne to viem počul som že jadierka obsahuju B-17 čo je proti rakovine tak jem aj tie ale proti marhulovim to neni nič smile inak tie otázky hore prosím poradit nech neobjednavam šunt

24

Silny extrakt z olivovych listov ma napriklad firma Swanson: https://www.swansonvitamins.com/swanson … mg-60-caps kde je v jednej kaspule 150 mg oleuropeinu a klinicky ucinna davka je 3x300 mg oleuropeinu, t.j. 3x2 kapsule denne.
Potom kvapky Samento: http://www.iherb.com/NutraMedix-Samento … l&ic=1
Banderol: http://www.iherb.com/NutraMedix-Bandero … l&ic=1
Coumanda: http://www.iherb.com/NutraMedix-Cumanda … l&ic=1
Z kazdeho 2x15 kvapiek denne.

Na regeneraciu parietalnych buniek je napriklad dobry adaptogen DGL a hojive aloe vera.
Kura proti parazitom podla dr. Huldy Clarkovej neobsahuje chemikalie, obsahuje tri zlozky a to: tinktura zo supiek cierneho orecha, mlete klinceky a palinu. Tu kuru mozes pouzivat sucasne aj s tymi doplnkami, proste vsetky doplnky az na male vynimky mozes uzivat spolu, ale pre istotu by som probiotika neuzival spolu s tou kurou, ale dal odstup aspon 3 hodiny to iste plati aj pre antimikrobialne doplnky, t.j. medzi antimikrobialnymi a probiotikami treba dat odstup aspon 3 hodiny.

Doplnky nemozu mat ziadne skodlive ucinky, pretoze aby sa dostali na trh musia splnat minimalen kriterium, neskodnost. Ale pre opatrnych plati, vsetko co si este predtym neuzival, tak zacni najprv mensimi davkami a postupne sa dopracuj podla tolerancie tela na odporucane davky, pretoze nie kazdy znasa kazdu potravinu (alergie atd.) a to iste plati aj pre doplnky.

25

fuu diky moc tak zajtra skusim dačo nahadzat do košika som zvedavi čo ma to víde asi skrachujem už no ale radšej milion  € a byt zdravý ako mat milion € a žit ako zombie čo sa týka toho 3 hodioveho odstupu to davam stale

26

Detto.

27

Zdravím takže chcem sa ešte pospytovať pár veci ohladom doplnkov ktore chcem objednať atd...

Za prvé ja osobne si myslím že mam niečo z pankreasom pretože mam stale divnu žltu a divno zapachajúcu stolicu hlavne posledne dni kde som vylučil sacharidy a jem väčšinov maso orechy zeleninu tak je to nejake inšie
takže chcel by som objednat niečo na regeneraciu na to je dobré aloe vera - tu sa chcem spýtat akú by som mal objednať je tam nejaký hlavný pridel nejakéj látky ktora je tam dvoležita ? ja len aby som neobjednal zase niečo čo ma slabý učinok toto iste sa chcem spýtat aj na adaptogen DGL.
dalej enzým ten mam asi vybrati:  https://www.swansonvitamins.com/twinlab … mg-50-caps
mam aj koloidne striebro je dobré ?   https://www.swansonvitamins.com/trace-m … -oz-liquid
mikrovlakninu som objednal zo slovenska 500 gramov v prašku
v košiku mam aj tento DGL neviem či je dobrý  poradte  https://www.swansonvitamins.com/swanson … 180-chwbls
oreganový olej objednavam tento, toto myslim že je dobrý: https://www.swansonvitamins.com/now-foo … s-90-sgels
ale veru tuto: https://www.swansonvitamins.com/swanson … -300-sgels
doma mam NAC-600mg,Berberine 400mg,serapeptase 120 000 SPU-s,D-manose 700mg, probiotic 30 bilion CFU,s,Acidophilus a apple pectin,citricidal  toto už užívam asi 2-3 týždne
ešte ked objednam tu tinkturu proti parazitom  tak myslim že je toho celkom dosť.
ešte sa chcem spýtat ako si napravit štýtnu žlazu korenom Yam root? pretože možno to je kvoli hormonom toto všetko ale to neviem no ja len ako poistku.
dalej som čítal že ked človek bere kyselini musi si doplnovat aj nejake alkalizatori neviem či tam na tom zozname je kyselina nejaka
ale vraj kysle prostredie v tele je zle čital som že soda bikarbona je dobra na alakalizaciu a zaroven aj kyselinu močovu ktoru mam dlhodobo zvýšenu tym zabijem 2 muchi jednou ranov chcem sa len opýtat či stači aj ta z obchodu kupena a dat ju do vody alebo ako? myslim že to je všetko ďakujem

28

kludne mi poradte radšej aj vy nech niečo ešte zmenim atd
inak ak predavaju na swansone pravý citricidal dajte mi prosím link lebo pomaly ale isto mi ten čo mam doma dochadza dufam že ho tam maju lebo z hoogle stoji 30 € čo je dost palka

Naposledy upravil: menma1 (2015-01-14 13:15:08)

29

Nuz ja objednavam praskovu aloe vera, ktora je lacnejsia na obsah ako kapsule
http://www.swansonvitamins.com/swanson- … 76-oz-pwdr
V tych kapsuliach je dokopy 25 x 300= 7.5 gramu aloe vera 200:1 koncentrat.
Na alkalizaciu odporucam skor Kalinat, odkyslovac vin, co je vlastne draselna bikarbona, tak dostasnes zaroven extra draslik, ktoreho mame v potrave dnes primalo.
Zialbohu pravy citricidal dostanes len ked hladas na nete Citricidal, profesional a je tam napisane, ze obsahuje quaternialne zluceniny.
Na stitnu zlazu treba jod a selen.

30

takže wild yam root mam vymenit za jod a selen?
da sa ta draselna bikarbona kupit aj v obchode?

a tie enzými hore uvedení je dobrý?

31

Ak dobre rozumiem, ide o KHCO3:
Ten kupite tu:
http://www.centralchem.sk/?IDe=225113
Len opatrne s nimi. Len si to tam objednajte, nevesajte im na nos na co to chcete. Objednajte si toho viac, postovne je dost drahe. Aj MMS 2 tam dostanete pod nazvom: Modra voda - chlor sok. To je zachranca zivota. Dnes ma zas ta MMSka dostala z postele.
Este rada, budte trpezliva, oni su tam ludia este so starym myslenim a trva to aj tyzden, dva, niekedy tri, kym to dostanete. Ale potom mate aj rok pokoj. Takze sa to da prezit. Keby ste to mali kupovat inde, tak by ste sa asi nedoplatili. O lacnejsom nevieme. Dakujem pan JS, nemam to z vlastnej hlavy. Velka pomoc!

32

KHCO3 kupite aj tu :

http://www.pgchem.sk/sk/ponuka/459/hydr … khco3-1-kg

33

tiez tu
http://www.farmarik.sk/product/kalinat- … -1-kg-461/

34

Este ja sa pridam smile

Ja som kupil kalinat od firmy UNIMPEX, toto 1kg balenie:
http://www.vinarskepotreby.sk/produkt/kalinat-1kg/

35

1 kg je dost na  az 2 roky pouzivania, tj je to relativne velmi lacny doplnok

36

hmm dakujem no nejak to zvážim všetko a poobjednavam halvne najdvoležitejšie veci.

rng čo sa týka toho wild yam root mam to vymenit za jod a selen?
inakšie možem pri protikvasinkovej diete jest aj väčšie množstva arašidových orechov? lebo jem ich celkom dost
a tiež by som sa rád spýtal čo by ste robili pri pankreatitide da sa to niečom z hora uvdením dať doporoiadku napriklad aloeverov ?
rng čo hovorite na koloidne striebro? ma cenu to kupovať proti candide alebo hocjakým iným bakteriam?
inakšie čo sa týka toho jodu a selenu to mi upravý funkciu štýtnej žlazy?
v pondelok idem do nemocnice kvoli ortopedovi a týmto žaludočním problemom potom chcem objednávať tieto veci doktor na endoskopii mi nič  nenašiel to znamena že napr. pankreatitídu možem vylučít? povedal mi že jedine čo mi môže dať je niečo na zlepšenie travenia tak uvidíme čo to vôbec chce dať

Naposledy upravil: menma1 (2015-01-15 16:53:04)

37

Kalinat KHCO3 nedoporucujem kupovat v Centralchem, ja som kupil  1 kg a vratil som im ho, strasne neprijemna odporna aroma, ako keby smrdel po plaste......neviem inac ten poznatok definovat...

38

Yam odporucam najma dievcatam s problemami okolo periody alebo prechodu/menopauzy.
Muzi to pouzivaju podstatne menej nanajvys starsi na zle[psenie hladiny znizujucich sa hormonov.
Endoskopia ukaze len viditelne zmeny na zaludku, nie mikroby ani vyrobu kyselin ani vyrobu enzymov. Pancreatitis, tj zapal pankeasu sa da zisti rovno z krvi ako zapalovy faktor. Bez ohladu, kde ten zapal v tele je.
http://www.drweil.com/drw/u/ART03424/El … n-CRP.html

39

menma1 napísal(a):

hmm dakujem no nejak to zvážim všetko a poobjednavam halvne najdvoležitejšie veci.

rng čo sa týka toho wild yam root mam to vymenit za jod a selen?
inakšie možem pri protikvasinkovej diete jest aj väčšie množstva arašidových orechov? lebo jem ich celkom dost
a tiež by som sa rád spýtal čo by ste robili pri pankreatitide da sa to niečom z hora uvdením dať doporoiadku napriklad aloeverov ?
rng čo hovorite na koloidne striebro? ma cenu to kupovať proti candide alebo hocjakým iným bakteriam?
inakšie čo sa týka toho jodu a selenu to mi upravý funkciu štýtnej žlazy?
v pondelok idem do nemocnice kvoli ortopedovi a týmto žaludočním problemom potom chcem objednávať tieto veci doktor na endoskopii mi nič  nenašiel to znamena že napr. pankreatitídu možem vylučít? povedal mi že jedine čo mi môže dať je niečo na zlepšenie travenia tak uvidíme čo to vôbec chce dať

memma na tie orechy pri pankreatitide pozor!!!! Mna zobrala RZP na akutnu pankreatitidu v zime 2011, vtedy som denne jedol hrste orechov....

40

Niekedy sy burske oriesky zamorene aflatoxinmi, co moze vyvolat silne otravy a zapaly.

41

fuha takže ich mam jest malo alebo vobec? takže ja pankreatitidu nemam kedže mi z krvi nevišiel žiaden zapal? bože čo to mam za blbu chorobu už ma asi drbne
je možne že tolkoto veci čo som písal ako  prvý prispevok je všetko psychika?
milan ja mam protikvasinkovu dietu takže neviem čo by som mal jest už ked už ani orechy nebudem mocť čo si jedol ty pri akutnej pankreatitide ?
inak z čoho ešte možu byt take problémy? mna už šlahne niekedy tolko pátram a nikdy nič
celiakia sa da zistit z endoskopie?
čo sposobuje väčšiu citlivosť nerov na rukach pri bicepse stači že sa trochu tuknem do bicepsu z vnutornej strany a citim "kopnutie" v celej ruke až do prstov da sa tomu nejak bránit? alebo čo sposobuje taketo precitlivene nervy? môže za to aj spominana candida? alebo niečo z l-foriem alebo mykoplaziem?
kedže v krvi mi nevišiel zapal na pankreas čo mi robila doktorka to si pamatam tak to može byt aj celiakia takže sa chcem spýtat existuje enzym na celiakiu proti lepku?
inakšie ta aloevera ošetruje aj slinivku napriklad? alebo existuje dačo aj na slinivku?
+ aký jod objednat zo swansonu lebo všetko skoro čo tam je, je jodid draselný
ešte ake prípravky odporúčaš za ničenie L-foriem a mykoplaziem?
inak aký jod a selen mam obejdnať niekde som čítal že zelen sa cez ladvini rýchlo straca tak aké?
čo sa týka jodu ked ho chcem brat na štýtnu žlazu lebo možno su moje problemy tam ono tu upravuje rôzne hormony?
inakšie čítal som tu že vaša neter predáva koloidne striebro ale je to z roku 2011 tak sa chcem spýtat či ešte stále je možne kúpiť od nej koloidne striebro? 

viem že sa pýtam vela ale poprosil by som odpoved (viem že niektore otázky su asi blbe ale aj tak) ktora to všetko zodpovie alebo aspon väčšinu dakujem že mi radíš

Naposledy upravil: menma1 (2015-01-17 15:50:08)

42

ešte chcem dodať že mam doma kartu z laboratornimi vyšetreniami krvy atd.. ak sa niekto vyzná mohol by som to tu napísať a podla toho vylučit pripade určit par chorôb
funguje ešte toto číslo O949 127 872 ? objednal by som si to koloidne striebro ale zaujimala by ma cena a množstvo maju nejakú web stránku?

ešte som doma našiel tieto probiotika
http://www.studiozdravia.info/default.a … roduct=182
čo na ne hovoríte rng?
zajtra by som chcel už objednávať veci ale asi to počké lebo počkam na vaše odpovede nechcem objednat šunt ďakujem.

Naposledy upravil: menma1 (2015-01-18 12:50:00)

43

Zavolaj tam, pokial viem este stale vyrabaju KS. Velmi lacno.
Uvedene probiotika maju len par kmenov a aj to nehovoria, ci su tepelne alebo kyselinovo odolne.

Naposledy upravil: RNG (2015-01-18 21:23:39)

44

diky moc a ešte na tie l-formy a mykoplazmi existuje niečo ? lebo ked budem objednavat chcem skusit širši zaber na tieto virusi atd..

45

Na mykoplazny, borelie, chlamidie a L-formy su dobre extrakt z olivivycyh listov, a kvapky samento coumanda a banderol, pozri v teme chlamidie. A samozrejme musis pouzut aj odmaskujuce NAC a serrapaeptazu
Chlamidie pneumoniae su najtazsie znicit, to moze zobrat aj vyse roka.
Aj moje mykoplazmy sa mi nedari uplne znicit, ale to je mozno pre to, ze neberiem menovane pravidelne, len obcas.

Naposledy upravil: RNG (2015-01-18 22:10:22)

46

tak dnes som bol na rekapitulacii výsledkov u gastrologa a povedal že mam helicobaktera a vraj mam žlč v žalúdku takže mi chce dat lieky na potlačenie žlče a nejake probiotika proti helicobakterovi oplatý sa to vôbec kupovat?

47

Zlc v zaludku znamena kvasenie v crevach, kde tlak plynov vytlaci cast s dvanastornika do zaludka.
Cele to zacina s nedostatkom kyselin, kde sa v zaludku premnozia rozne mikroby, vcitane kvasnych, ktore produkuju plyny v zaludku a neskor v crevach/
Najjednoduchsie je to adresovat doplnkom kyselin a mikrovlaknin. Mikrovlakniny do seba nasaju zlc a vynesu ju spravnym smerom von. Zaludok ma vybornu ochranu mazu proti kyselinam, ale nema ochranu proti roznym mikrobom, co sa tam premnozia , ked je v zaludku malo kyselin.
Zlc napada zaludocne steny, lebo je alkalicka.
Odporucam doplnok kyselin a samozrejme kazdemu mikrovlakniny a nasadzat pravidelne probiotika.
Na helikobaktera je ucinna napr koloidna strieborna voda(4 x 1/4 deci denne na prazdny zaludok), zinc carnosine alebo monolaurin(2 x 5 gramov denne)
Ako ucinnu uvadzaju aj mastichu, ale neviem na kolko je to percentualne ucinne.
Tiez DGL pomaha zaludku/stenam sa vyhojit.
Na reflux zlce mnohym staci zjest pred spanim jablko.

Naposledy upravil: RNG (2015-01-20 00:01:34)

48

no koloidne striebro som si objednal už z lučenca 1 liter za 8 eur čo je paradna cena yikes
takže to čo hovoríš je v skratke sposobene zamorenim žaludkom? kedže je žlč alkalicka to znamena že treba nam viacej kyselin
kedže ja mam zvýšenu kyselinu močovu a chcem sa jej nejak zbavit teda okrem dieti ktoru držim rok.. a nič.. som objednal uhličitan draselni na alkalizaciu žaludku nebudú si tieto 2 veci navzájom nejak vadit križit sa atd...?

ešte sa chcem spýtat či je dobre jest hrachovu polievku pri protikvasinkovej diete alebo šošovicovu? je to možne?

Naposledy upravil: menma1 (2015-01-20 19:31:58)

49

Samozrejme uhlicitan draselny ti odkysli aj zaludok aspon na 2 hodiny.
Strukoviny v mensom mnozstve su OK aj pri protikvasinkovej diete, pokial sa nechces zbavit candidy extra rychlo

50

diky to je myslim zatial všetko čo som potreboval vediet ešte ked mi pridu tie doplnky čo som dnes objednal tak sa kusok popýtam na davkovanie čo a ako ale myslim že  väčšinu chapem