dakujem za odpoved. na iherbe je ten pancreatin out of stock, neviem, ako to u nich funguje, ako rychlo byva tovar dolozeny, ked im nieco vypadne. doporucil by ste mi radsej Pancreatin 8X ? priznam sa, že neviem, co znamena,ci je alebo nie je entericky pokryty.
co sa tyka mojej averzie voci lekarom, bohuzial su to moje skusenosti s nimi. nechcu, aby ste s nimi nieco konzultovali, aby ste kladli otazky, a uz vobec nie, aby ste hladali ine alternativy liecenia. pri mojej poslednej navsteve u endokrinologicky, som isla odtial celkom zufala. najprv ma zvozila, kde som tak dlho doteraz bola, ale ok, priznavam, moja chyba. ak som sa jej nieco pytala, len prevracala ocami, pri mojej otazke, ci su nejake rizika biopsie, mi povedala, ze nie su ziadne, ze su to bludy a nazory stredoveku. skusala som sa pytat na alternativy liecenia, zase ma vysmiala. asi som z tej navstevy ani nemohla mat dobry pocit...
ked som sa dostala na onkologiu, kde mi mali tu biopsiu robit, lekar, docent, pri mojej otazke na tieto rizika odpovedal "mlada dama, rizika su take, ako ked nastupujete do auta, bud z neho vystupite, alebo uz nie.." nastastie mal naponahlo, a tu biopsiu mi ani nerobil, ja som tam samozrejme uz neprisla... neviem,ale keby som sa ja, takto povysenecky spravala ku svojim zakaznikom, tak by som svoj biznis mohla velmi rychlo zatvorit...